![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
תודה על התשובות!
![]() ראשית-אכן הצלחתי לאפס את המד, עשיתי בדיוק מה שאמרת (GSK) וזה עבד, המון תודה ![]() ליאור23 - הראש מנוע אכן הוחלף עקב תקלה, אבל בבדיקה שעשיתי לרכב יצא שהמצב המכני שלו טוב, וכבר הספקתי לנסוע איתו הרבה מאז אתמול-מהפקקים של ת"א ועד חיפה, אני מאוד מרוצה מהביצועים שלו ![]() GSK-ה-ABS דווקא מגיב טוב לפי מה שבדקתי. הבחור שקניתי ממנו אמר שהוא בדק את זה במוסך, ואמרו לו שזו מעין "מחלה" ושזה שום דבר. נזכרתי שגם בפאסאט של המשפחה הייתה תקלה דומה עם נורות שהיו נדלקות באמצע הנסיעה, אך התקלה הייתה בנוריות בלבד, לא שום דבר במנוע... ואם כבר, עוד כמה שאלות על הדרך: 1. הכפתור של ה-E - מתי כדאי להפעיל אותו, והאם זה באמת עוזר לצריכת דלק במצבים מסוימים? 2. אני מעוניין בחיישני רוורס, ושמתי לב שהשוק רווי בכאלו-מה כדאי לרכוש? מספיק לי המערכת שמאותת עם הצג של המטרים, לא צריך מצלמה וכל מיני דברים אחרים כאלו... 3. יש דפיקת חנייה קלה בצד של הרכב מלווה בשריטה קטנה, כמה להערכתכם יעלה לי לסדר את זה? שוב המון תודה! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
לגבי נורת הבלמים. גש למוסך נקודה. יש תקלה כלשהי במערכת הבלמים. בין אם זו מערכת הABS, הבוסטר, חוסר נוזל בלמים, זה לא משנה. גש למוסך שיבדקו מה קורה שם. זו מערכת בטיחותית חשובה מאוד, לא מזניחים תקלות כאן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
שוב תודה לכולם על התשובות!
![]() אשר לנורה של הבלם יד-בדקתי, ולא חסר שמן בלמים, מלא עד הסוף. שבוע הבא (אפילו מחר יש מצב) אני לוקח אותו לטיפול 120,000 תודה שוב על העזרה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
התחדשתי בפונטו ספייס 2001 | mishel27 | פונטו - טכני | 1 | 07-10-09 07:41 |
רכשתי אתמול כיסוי חיצוני. מס' שאלות לכסיינים | stio | אוף טופיק | 15 | 13-02-09 18:44 |
עזרה בפונטו ספייס 2001 elx | *x* | פיאט כללי | 1 | 17-12-08 20:36 |
שאלות גיר - ספייס 2001 16V | aflalo | פונטו - טכני | 4 | 21-04-08 13:07 |
התחדשתי בגרנדה, כמה שאלות מטרידות.. | פיאט כללי | 9 | 03-08-07 19:17 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד