![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
ההתיחסות לסיליקון היא לסעפת היניקה ורצויי מאוד לשים אחרת ידלוף נוזל קירור
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
אם כבר פתחת את המנוע תחליף את הרינגים ותהיה בראש שקט..
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: טמפרה סטיישן קרבורטור
|
מאיפו בדיוק עלול לינזול נוזל קרור בסעפת יניקה(אודה לך אים תסמן לי באדום,תודה) .ובישביל להחליף רינגים צריך להרים את האוטו לפרק קרטר לפרק כפות של טלטלים ולהרים מעלה והחוצה את הבוכנות והטלטלים.ניראה לך שזה עבודה קלה?עשיתה את זה פעם?.
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
בתמונה 2 יש כניסה מרטבעת היא צריכה להיות חלקה.
חוצמזה נשאל את יופיטר נגיד שלא ינזל ויש בריחה של אויר מהסעפת מה קורה למנוע |
|
|
|
|
|
#35 |
|
חבר מועדון
|
כשהראש חוזר משיפוץ ,השטחים ישרים וחלקים ואין שום צורך לימרוח חומרי אטימה למינהם,ותישאל את מי שיש לו נסיון.
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
|
מה לעשות שאין לך ניסיון.
אני מדבר על א' ואתה מדבר ב' מדובר על המשטח של סעפת יניקה כדאי שתקרא. חוצמזה שאלתי אותך שאלה מה קורה שיש דליפה מסעפת יניקה מה קורה למנוע? נערך לאחרונה על ידי yair068 : 15-06-10 ב 14:44. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
חבר מועדון
|
א,מסעפת יניקה אין ולא יכול להיות בריחה \דליפה של אויר ,יכול להיות יניקת אויר אבל כשהראש מגיע מישיפוץ השטחים ישרים ונקים,ואטמים חדשים יעשו את העבודה .מריחת חומרים למנהם מיותרת,וחתיכות סיליקון יבשות מיותרות עלולות להישאב למנוע וזה באמת לא טוב. ב,אתה מוזמן לעין וליראות תמונות מהפרויקטים שלי וגם בקרספורום ולידיעתך כבר בשנות ה70 המוקדמות סגרתי מנועים של מטוסים אז תחשוב פעמים ליפני. ג,אשמח ליראות עבודות ותמונות של פרויקטים שלך וליראות כמה נסיון יש לך בעבודה לא דיבורים,ולא במוסך ,ולא פרויקט לפרוק מישענות ראש,ותמונות תמונות.
האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם. נערך לאחרונה על ידי upetar : 16-06-10 ב 01:04. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו דור 1
|
מספיק עם הוויכוחים של מי יותר גדול - לא לשם כך התכנסנו.
היום פשוט לא עשיתי מאומה לטובת הפונטו, ובינתיים כל הסולר ששמתי בבוכנות ירד (אולי התאדה חלקית ?). בכל מקרה הגיע התור של הקרטר וכל מה שמלמטה - יש למישהו אולי שני סטנדים להלוות לי? עד שאסיים עם הרכב.
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
קח יופיטר תלמד אף אחד לא עשה את זה בארץ ולא בחו"ל .
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...5%F2#post56988 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
חבר מועדון
|
יופי כול הכבוד,ואני מצדיע לך ומודה שבנושא רכבים ממוחשבים וציפים ושיפורים יש לי עוד הרבה מה לילמוד.(אגב בפורומים בחול ראיתי הרבה שמשפרים ועושים כול מיני קומבינות במנועים).אבל..הויכוח בננו היה על דברים בסיסים כמו לימרוח סיליקון על אטם סעפת יניקה.ובזה יש לי נסיון של הרבה שנים .אז החברה בפורום שונאים אותי כי אני ניכנס בהם ומתקן כשהם טועים ומטעים.אבל לאנשי מיקצוע מכובדים כולם מאמינים אז צרפתי תשובה של צביקה בנושא ,ראה קישור.או שאיזה בחור מוסיף מים למיכל מי עיבוי והם ישר נישפכים על הריצפה ואתה אומר לו טרמוסטט תפוס.או איזה ילד מבוהל שחושב שנפל לו בורג לצילינדר ,ומציעים לו ליפתוח מיכסה שסטומים .נו באמת דברים בסיסים כאלו אפשר ליראות ולישתוק? http://www.carsforum.co.il/vb/showth...99%D7%A7%D7%94 (תבין כשלמדתי בבית הספר לפרק ולהרכיב מנוע של סטטורקרוזר 24 צילינדרים זה היה בשנות ה60 ועוד לא היו מחשבים למנועים,היה 2מגנטו)
האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם. נערך לאחרונה על ידי upetar : 16-06-10 ב 01:09. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי המזגן מרעשים פונטו דור 1 | Roi b.e | פונטו - טכני | 26 | 14-02-14 13:55 |
| החלפת רפידות בלם בHGT (פרוייקט מצולם) | זאב-ב | פונטו - טכני | 18 | 25-06-09 16:01 |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי בית מצערת בפונטו HGT Mk2 Euro3 | Caveman | פונטו - טכני | 23 | 25-05-08 11:10 |
| פרוייקט מצולם איטום ובידוד דלתות HGT | אודיו | 0 | 24-07-07 23:19 | |
| פרוייקט מצולם, בניית גוף מפיברגלאס | פיאט כללי | 4 | 26-04-07 17:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד