![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אורות ספייס 2002
אני לא יודע אם מרגשים בזה או רק אני
יש לי ספייס 2002 שאני נוסע בלילה עם אור רגיל אני לא מרגיש שממש מראה כמו שאר המכוניות אני משווה למזדה 3 שיש לאח שלי שמה מרגיש שרואה יותר שטח למרות שזה אומור להיות זהה בכל הרכבים כנ"ל לגבי אור גבוה הלכתי לטסט והופתעתי שאמר לי שהטווח הוא בסדר וחוקי ועבר טסט בדקתי במוסך במכשיר מדידה כמו של הטסט והראה שהכל תקין האם מישהו מרגיש שיש כזה דבר ????? מי שנוהג על כמה מכוניות אמור להרגיש את זה ,נהגתי על גרנדה ולא הרגשתי שזה קיים שמה רק בספייס 2001-2003 יש את זה . |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
נסה לעבור לנורות הלוגן עוצמתיות יותר ואיכותיות- OSRAM NIGHTBREAKER או PHILIPS X-TREME POWER
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
קודם כל נסה להחליף נורות. עם הזמן הן מאבדות מעוצמתן.
מעבר לזה, האם הפנסים עכורים או משהו? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
יש לי נורות של פליפס הלוגן פעם אחרונה לפני 6 חודשים נשרף אחד והחלפתי שנים ביחד
הפנסים תקינים לחלוטין ואני עושה להם פוליש בזמן שאני עושה לרכב ווקס מוזר העניין הזה האם יש למישהו ספייס ומרגיש בזה חוץ ממני ?? מה שמגע אותי שזה תקין בטסט אבל אני מרגיש הבדל עצום שנוהג על מאזדה למשל |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
גם אני שמתי לב. יש בעייה כזו בספייס. אין הרבה מה לעשות חוץ מלדאוג שהפנסים לא יהיו עכורים ולרכוש נורות איכותיות יותר.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
gsk אכן חשבתי שרק אני שמרגיש את זה אגב בספייס 2004 עם פנסים עגולים המצב יותר טוב בכמה דרגות מספייס 2002
אבל זה מאוד מזיק לנסוע בלילה כי מצד לא רואה כמו שצריך ומצד שני אי אפשר לנסוע עם אור גבוה אתה מסנוור אחרים שעלולים לעשות תאונה מזה האם נורות לדים כמו של LEXXXA שהציע למכירה עוזרות ?? מה עם קסינון מקצועי מישהו ניסה פעם ??? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
קסנון ראיתי אצל חברים וזה בהחלט פתר את הבעיה, אבל אצלי מה שעשיתי ורואים מצוין אלה הנורות הזולות של ה55W זוג , סיני פשוט, נותן תאורה חבל על הזמן. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
אל תשים נורות שהן מעל 55W.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Mazda Lantis 323 1.6
|
צטט:
למצוא הרבה חומר. תן לי להבין אותך נכון,לחבריך מותקנות (או היו) מערכות HID על פונטו ספייס (MK2) על פנסים בעלי עדשה מקורית? אם כן, תוכל בבקשה לפרט או אולי אפילו לצלם את הCUT-OFF של האלומה? הכוונה האם מתקבל אפקט דומה לרכבים חדשים שבאים כבר עם עדשות וHID? או שמקבלים פשוט "פיזור" כמו בHID שיושבים על רפלקטור רגיל? ראיתי כמה תמונות של התקנות על MK2, אבל אף אחד לא פירסם תמונות של האלומה, בדרך כלל מתקבלות רק תמונות מחזית הרכב או מהצד, אבל לא כיביכול מתוך כסא הנהג... הנושא של ראות באמת דיי מציק, ופשוט הפונטו באות כבר עם פנסים בעלי פרוג'קטור, לכן חשבתי על מערכת כזאת, וגם אם כבר אז 4500K\5000K וממש אולי, 6000K אבל זה תלוי איך זה יראה במציאות. אני נורא מתנצל על ההתעלקות, ניסיתי לבצע חיפוש בפורום וגם בגוגל כבר כמעט שבוע ואיני מוצא שום דבר רלוונטי. קיימת עוד אפשרות מעניינת, יש את הANGEL-EYES לפונטו ספייס, שגם באים עם פרוג'קטור, אם מוצאים כאלה שמותאמות להגה שמאלי, אני מדבר מבחינת פיזור האלומה הם מתאימות למערכת HID? שהרי אלו לא הפנסים המקוריים+פסי CCFL, אלו פנסים בנויים מאפס, פחות או יותר ולא קיימים שם רפלקטורים אלה רק פרוג'קטורים. בתודה ענקית ומראש, ושוב סליחה על ההתעלקות! עריכה: סוף סוף מצאתי תמונה של פיזור האלומה בפונטו ספייס! ![]() וזה הקיט (לא הייה מידע לגבי סוג המנורה H7\H1\D2S) אולי תוכלו לזהות ![]() נראה לי סביר לגמרי, חוץ מה8000K שאני לא אוהב. הפיזור נראה אחיד ונראה כמו הלוגן בגוון שונה. (כמובן שיש פרוג'קטורים יעודיים בעלי CUT-OFF חד מאוד). אשמח מאוד אם תגיבו בנושא, וגם לגבי השאלות למעלה, אורן חזן, אשמח אם תגיב בנושא כי ראיתי שאתה ביצעת הסבה ברמה גבוהה. נערך לאחרונה על ידי Y3VG3N1 : 11-04-10 ב 03:58. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעית חשמל - אורות ברקס וינקרים אורות דרך | dadaSH | אונו - טכני | 6 | 23-11-09 19:31 |
| פונטו ספייס 16V - רעידות קלות וריצוד אורות בהנעה קרה, מדוע? | raanan_t | פונטו - טכני | 5 | 10-08-09 18:27 |
| ספייס 2001 - אורות בלימה דולקים קבוע | gsk | פונטו - טכני | 5 | 01-05-09 13:50 |
| התחממות ספייס 2002 | nomic25 | פונטו - טכני | 11 | 08-10-08 09:41 |
| הפעלת אורות ללא מפתח - פונטו ספייס | פורום הגראז' | 13 | 05-03-07 18:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד