![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
הפעלת אורות ללא מפתח - פונטו ספייס
שלום לכולם,
משהו מוזר שגיליתי, אולי אופציה אני בכל אופן לא מכיר (הסוויץ' נמצא במקומו הרגיל לאחר הוצאת המפתח ולא הפוך) לאחר הוצאת מפתחות הרכב, אני מושך את ידית האורות שבהגה לכיווני והאורות נדלקים אך לא ניתן לכבות אותם. מישהו מכיר את זה? מישהו ניסה את זה? לא נראה לי תקלה בידית! נראה לי תקלה של פיאט... אשמח אם מישהו ינסה ויגיד לי במיוחד אלו בעלי ספייס 2002... |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
שאתה מושך את הידית אליך אתה מפעיל את האורות הגבוהים של האוטו. לא נראה לי שזו תקלה כלשהי אלא בטוח יש לזה סיבה מסוימת אבל אין לי מושג מה היא אז אני משאיר את זה למומחים. אל תדאג גם אצלי זה קורה הדבר הזה ואני מאמין שזה קורה גם לשאר בעלי הספייס.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
זוהי לא תקלה
אל תחשבו שכל אפשרות מודרנית בפונטו הינה תקלה, האוטו הזה יותר מתוחכם ממה שאתה חושבים.זה נקרא "עקוב אחרי", בשיא הרצינות. זה שם כדי שכביכול שאתה חוזר הביתה בלילה, תוכל לנעול את הרכב וכאשר תגיע לדלת הבית, יהיה לך אור כדי שתראה מה אתה עושה. (לאלה מאיתנו שיש להם Driveway) אם אני זוכר נכון (כי אני בכלל לא משתמש בזה), האופציה קיימת רק במשך של דקה או שתיים מרגע כיבוי הרכב. לאחר דקה האורות יכבו. עריכה: האורות שנדלקים הם אורות הדרך, ולא הגבוהים. אם תשימו לב, אורות החניה יהיו כבויים במצב זה. שאר תאורת הרכב (אורות נסיעה אחוריים ותאורת מספר), יהיו כבויים גם כן .להבדיל מהפעולה הרגילה של הפנסים שבהם אורות החניה ידלקו תמיד (וכן שאר תאורת הרכב), בעת הדלקת אורות הדרך. עוד קישור לדביק שלי, תודה לירן
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
וואללה גדעון, לא ידעתי שיש בפונטו "עקוב אחרי" נכנסתי עכשיו לשוק!!!
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
אוייי גדעון...
לזלזל בפיאט??!, לא. מצטער אם נשמע ככה... מהיום הראשון או השני הבנתי מה יש בידי, בתור חובב טכנולוגיה. מעניין לבדוק את האופציה הזו... מעניין לדעת איפה זה כתוב?, והאם יש עוד? אני אמשיך לחפש דברים מעניינים... ואם אמצא... כמובן שאתה תדע... דרך אגב לבעיה נוספת שהעלתי (בעיית ברקסים שורקים) יש לך מושג? בברכה, לירן. |
|
|
#6 |
|
Guest
|
זה נכתב בהלצה לירן
![]() כל המידע אודות "עקוב אחרי" נמצא בספר הרכב, גם בגרסא העיברית, שמצומצמת בהרבה מהאנגלית. |
|
|
#7 |
|
Guest
|
אורות "עקוב אחרי"
ויש כאן תחכום יתר כי אחרי הפעלה ראשונה כזאת ניתן שוב למשוך רגע את הידית ולבצע שוב הפעלה שהפעם תהיה קצת יותר ארוכה בזמן וכך כמדומני עד 3 פעמים. נסו וראו.
רק לידיעה, הפונטו "ספייס" היתה המכונית הראשונה ששווקה עם הגה כח חשמלי (לטוב ולרע) והקדימה את כל יתר יצרני הרכב ומצב ה CITY הקל הנו די יחודי לפיאט. בברכה - רפי לין
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
לירן ברקסים שורקים זה רפידות או צלחות בלם..
השאלה גם מאיפה הם שורקים אם מקדימה כניראה הגיע הזמן להחליף רפידוות וכניראה גם דיסקים אם זה מאחורה אז כניראה ניקוי לתוף + טיפול קטן עליו.. |
|
|
#9 |
|
Guest
|
לגבי האופציה של עקוב אחריי הכללים מאוד פשוטים. אחרי סגירת הסויטץ ברכב הרמה של ידית האורות למעלה תדליק את אורות הדרך כל הרמה נוספת תוסיף 30 שניות לזמן ההדלקה עד מקסימום של 2 דקות במידה ואתם מעונינים לבטל אז צריך לתפוס את הידית למעלה למשך 5 שניות רצוף ואז הפעולה מבוטלת והאור כבה. או לחילופין לפתוח את הסויטץ ולסגור וזה גם מבטל את הפעולה.
תודה אורן. |
|
|
#10 |
|
Guest
|
וואלה... ולמה יכול לעזור לי הקטע של הסוויץ' ההפוך?
הוא מדליק רק את אורות חניה... מה זה נותן... איפלו מצית לא נותן לי... |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד