![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
זקוק לעזרה!
שלום!
יש לי בעייה בפיאט פונטו 2003 אוטומט. כאשר נוסעים ואז לוחצים על הברקס אז ישנו טיק-טוק כזה מכיוון התיבת הילוכים כאילו אני מתכוון להעביר הילוך ואז יש ציפצוף כמו של רוורס בסקאלה ומופיע הילוך רוורס בסקאלה. אז ככה הלכתי למוסך (מורשה). המוסכניק אמר אין בעיה פירק את המנורות האחרויות ניקה שם את העסק וזה עדיין לא נפתר. אגב חוייבתי לחינם ב- 400 ש"ח. עכשיו לך תחפש את החברים שלך. בא למקום אומרים לך שייפתרו לך את הבעייה מחייבים אותך בכסף והבעיה לא ניפתרה. אחרי שחזרתי למוסך ואחרי שעות של בדיקה חובבנית ע"י המוסכניק הוא טוען שחלק בתיבת הילוכים מתבלבל וצריך להחליף את ה"מוח" של תיבת ההילוכים. הוא רוצה 2000 ש"ח לחדש ו-1000 למשומש. אחרי שעזבתי ואחרי ששמתי לך שהציפצופים בכלל לא קשורים לתיבת הילוכים כי גם שאני מדליק אורות אז פתאום הסקאלה משתגעת ואומרת שהבג'ז פתוח יש רוורס וכל מיני ציפצופים בקיצור כאב ראש אחד גדול. מישהו יכול להגיד לי אם הוא יודע מה זה יכול להיות? ואם כן להמליץ על מוסך נורמלי שיידעו לפתור את הבעייה במקצועיות פעם אחת ולתמיד. תודההההההה |
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
meniaf,
נרשמת לפורום, וקראת את הכללים (אתה הרי צריך לאשר את הטופס הזה, ולכן בטוח שקראת). "זקוק לעזרה!" זו אינה כותרת עניינית לצערי. בבקשה פתח נושא חדש, מנוסח יותר טוב. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
זקוק לעזרה בקשר לפנס האיתות הקדמי בחזית הרכב. | Liran C | פונטו - טכני | 8 | 05-06-09 14:30 |
התקנת פילטר פתוח בs75 - הסתבכתי, זקוק לעזרה. | Liran C | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 18-04-09 21:09 |
זקוק לעזרה לגבי פיאט בראבו | haim510 | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 13-08-08 13:23 |
אשמח לעזרה בנוגע לחיישני ABS פונטו ספייס | פורום הגראז' | 14 | 04-08-07 02:04 | |
3 שאלות לעזרה....! | פורום הגראז' | 6 | 14-04-06 08:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד