![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#24 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
הרשה לי לתקן אותך - אין לפיאט מנוע 1.6 עם 120 כ"ס, אלא 1.4TJET עם 120 כ"ס.
הג. פונטו היא בהחלט קפיצת מדרגה ביחס לדורות הקודמים, אך למרות כל זה - היא עדיין נופלת מהפביה בכמעט כל אספקט (איכות חומרים/הרכבה, מרווח פנים, תא מטען, איבזור/איבזור אופציונלי, נוחות נסיעה ואפילו הנאה מנהיגה). קשה להשוות ביניהן - כל אחת מעניקה תחושה אחרת. הפביה מרגישה גדולה ממה שהיא ומרגישה איכותית, מוקפדת וסולידית יותר. הפונטו מרגישה דלה וזולה יותר אך באריזה מעוצבת וצעירה יותר. זה שתיקח פונטו ותצרף לה מנוע 1.4T עם 120 כ"ס - לא יהפוך אותה למכונית טובה יותר אלא למכונית זריזה יותר. בפועל, גם בגרסת הבסיס (מבחינת מנוע) - הפביה מרגישה הרבה יותר מחוברת, כיפית ומהנה לנהיגה. לפונטו יש הגה אילם לחלוטין והיא מרגישה מנותקת לחלוטין. באירופה הפונטו מספקת תמורה מעולה. מצד שני, באירופה הפביה נמכרת מאובזרת עוד יותר והמחיר שלה נמוך יותר מאשר בארצנו... ומניסיון מר - עדיף האופי על פני היופי. האיביזה שלי הייתה אחת פשוט מכונה סקסית ומגניבה ומתחת לכל העיצוב הצעיר והמדהים לא היה תוכן... כל ההצהרות של סיאט על "ספורטיביות" הן ממנה והלאה.
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש לקנות פיאט פונטו ספייס 2002-2004 | Suedehead | קניה | 0 | 22-08-09 20:44 |
| מעוניין לקנות פיאט פונטו ספייס 2001-2002 | pluplik | קניה | 1 | 17-06-09 13:19 |
| מחיר הגיוני? פונטו ספייס 2001 | Ron_Dadon | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 17-05-08 16:27 |
| מחיר הגיוני לחמשב הזרקה M@ לפונוט ספייס | פורום הגראז' | 3 | 12-05-07 22:23 | |
| פיאט פונטו ספייס 2002 - גמגום בסיבובי המנוע (נחנק וחוזר) | פורום הגראז' | 9 | 23-12-06 12:43 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד