![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#8 | ||
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
מצב ה"חצי ידני" הוא מה שמכונה "טיפטרוניק". כיום ניתן למצוא את מצב ההפעלה הזה בכל הגירים, אוטומטיים, רובוטיים (לרבות כפולי המצמדים), ורציפים. צטט:
שום בלם יד, שום חצי קלאצ', שום דיזל ושום גרביים. אם אתה עושה זינוק בעליה עם בלם יד, תחזור לשיעורי נהיגה לפני שאתה חוזר לרכב ידני, שתוכל לתרגל קצת לפני שתחזור לכביש. עוזבים ברקס, לוחצים על הגז כמה שצריך (ממש קצת), משחררים קלאץ', ונוסעים. במקרה הגרוע ביותר (קורה לא מעט), הרכב מדרדר פחות מ20 ס"מ. וזה ממש, אבל ממש בהגזמה. למי שמכיר, אחד המקומות עם התכנון הגרוע ביותר, היציאה מהחניון של קניון רמת אביב לכיוון רחוב איינשטיין. שיפוע שלא יבייש שיגור מעבורת ![]() נכון, לרכב בעל מנוע דיזל יש מומנט רב יותר בסל"ד נמוך, אבל מה זה קשור בכלל? מה שלימדו אותך בשיעורי נהיגה, חצי קלאץ' וכל זה, לא עובד בעולם האמיתי. אם כולנו ננהג כמו שנוהגים בטסט, אבוי לנו. עדיין קשה לי להאמין שאתה רציני... אולי אני עושה משהו לא נכון, ובכל השנים שאני נוהג, שכוללות את הרכב שלי, של חברים, ג'יפים כאלה ואחרים בני 15 שנה ומעלה ברומניה, יוון וטורכיה (ובאותם רכבים אין אפילו סנכרונים בגיר, וצריך להשתמש בגז ביניים שמעלים ומורידים הילוך, למשל), רכבים בעלי גיר רובוטי, מעולם לא השתמשתי בבלם היד. כמה דקות להבין איך הרכב מתנהג, וזה כמו לרכוב על אופניים. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 20-08-09 ב 00:54. |
||
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו 2004 יד 1. | tisan4us | מכירה | 1 | 10-05-09 10:12 |
| תקלה בגיר פונטו 2004 אוטומטית | seeme | פונטו - טכני | 5 | 05-03-08 15:39 |
| בעית גיר רובוטי באקטיב 60 שנת 2004 | sachar1 | פונטו - טכני | 0 | 05-03-08 11:18 |
| dynamic 80 16v 2004 ידני | bruce | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 16-11-07 21:01 |
| התקנת דיבורית בפונטו 2004 | אודיו | 6 | 20-11-06 18:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד