![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#25 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
103 זה חוצה חיפה, הוא לא עובר בדרך ים.
תשמע, לקחתי בחשבון שאיכשהו עדיף אוטובוס. אבל מה, באוטובוס לא רק שאני תלוי בלוח זמנים מסויים גם לוקח לו הרבה יותר מעשר דקות, זה בערך 25-30. אין דבר יותר נוח מלצאת 10 דקות לפני ולהגיע בזמן ולא לצאת 45 דקות לפני לחכות לאוטובוס שכל הזמן מאחר ומשנה לוח זמנים, להידחס עם חצי צה"ל (כל החיילים שנוסעים לבית חולים 10, כל הזקנים שנוסעים להדר\כרמל ועוד 4 בתי ספר באיזור שנוסעים איתך באותו שעה) אני לא מפונק ואכן אוטו זה מותרויות ואני לא עשיר הכל ממומן מהכסף שלי בלי עזרה מההורים, מה גם שאני כבר 5 שנים נוסע באוטובוס נשאר לי שנה אחרונה ללמוד ככה שאין לי בעיה לסבול את זה עוד שנה, ונכון שאונו זה לא שיא הפינוק ולא הספורטיביות והיופי, אבל בינינו מי מבינכם לא זוכר את האוטו הראשון שקנה מכספו, ואם כל כמה שהוא יהיה מצ'וקמק עשה בעיות את כל זה מי זוכר? אין מישהו שזוכר את הרכב שלו בתור דבר רע, כולם רואים את זה כחוויה בסופו של דבר, וכמה שהם למדו מהרכב. אוטו=כיף, אפילו באונו שאין בה שום דבר כיפי או נוח זה כיף, במיוחד לצעיר בגילי שמת לעלות על הכביש, ונכון שיש לי עוד את כל החיים לנהוג אבל שאתה צעיר זה "הדבר", דרך אגב זה לא רק התניידות לבית הספר, שיש אוטו אתה פתאום מחפש תירוץ לנסוע, ימי שישי זה ממש חסכוני בהתחשב במחירי המוניות וכל זה, וגם הדאווין, תצחקו תצחקו על פיאט שאין בה דאוין, אבל אני לא מאמין שלבנות אכפת ממש מסוג הרכב כל עוד יש כזה, שישאלו אותם אני יהיה דניאל עם האוטו הלבן או מה שלא יהיה ולא ההוא עם הפיאט. זה דאוין ולא אני לא מוכן להשקיע סכום לא מבוטל על תיקונים ודלק רק בשביל בנות, זה כיף שאתה עם חברים זה כיף עם בחורות וזה כיף אפילו לבד, נהיגה זה כיף. בוא רק נגיד שזה לא ייגמר ב10 דקות ביום, פה לנסוע לחברה פה לסידורים פה לאסוף את אחותי מבית הספר פה בשכונה בים לעזור להורים, נסיעות בחגים למשפחה, זה שימושי. לא משתלם בהשוואה לאוטובוס אבל שווה את זה לדעתי. בסופו של דבר עשיתי את החשבון הזה עם עצמי לפני שפניתי אליכם בייעוץ לרכישת רכב, והחלטתי ללכת על זה. נערך לאחרונה על ידי דניאל_חיפה : 09-07-09 ב 00:58. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מצ"ב תוצאות בדיקה לפני רכישה, אשמח לקרוא דעתכם | Certificate | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 06-03-09 00:11 |
| שאלה| כמה שאלות על אונו לפני רכישה. | דניאל_חיפה | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 20-05-08 17:48 |
| מבקש הערכת עלויות וזמני עבודה לטיפול גדול מאוד לפיאט אונו | stio | אונו - טכני | 4 | 27-04-08 22:30 |
| פונטו ספייס 03, כבל הארקה, ומה שבינהם. | פורום הגראז' | 1 | 15-02-07 18:11 | |
| פונטו HGT אחת, תושבת מנוע עליונה קרועה, ומה שבינהן. | פורום הגראז' | 1 | 23-10-06 22:28 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד