![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
לא אמרתי שאני רוצה גרנדה אבראת'
רק התעניינתי למה היא לא מגיעה לארץ ובכלל מרכבי ה3 דלתות והוספתי שהיא מדהימה. במידה ומחירה לא יעלה על 120K לא אתנגד לעשות עליה תשלומים ולהתחדש לי לאחר בדיקות נוספות גיליתי שלא כדאי להזמין רכב שלא נפוץ בארץ מכמה סיבות. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
לא להתייחס לסמיילי -אין לי מושג איך הוא הגיע לשם
התשובה שלי היא לא בנימה מרוגזת בכלל כפי שהסמיילי מיחס סליחה ותודה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הגרנדה פונטו אבארט כבר בישראל. לא, לא ללקוח הפרטי, אלא לבן של היבואן יש אחת, כך שמבחינת חלקי חילוף וכ' היבואן (אם הוא מספיק רוצה) יכול לדאוג לך, ללקוח הפרטי, כמו שהוא דואג לאנשים הקרובים אליו. יכול להיות שיש עוד אחת באיזו מכולה בנמל חיפה כבר שנתיים (עיניין פנימי של ותיקי הפורום).
המחיר של הגרנדה אבארט לדעתי נע סביב 140 עד 150K ש"ח במידה והיא הייתה מיובאת לכאן. היבואן חושש להיתקע עם מלאי, ולא מעוניין להכשיר בעלי מקצוע וכנראה גם לא לפתוח מקט"ים ב- SAP במיוחד, ולכן לא טורח לייבא. מדובר בעסק כלכלי נטו, ז"א רכב שיכול ליצור רווח ליבואן מגיע לכאן, וזה שסתם מעמיס על היבואן- נשאר באיטליה. בקרוב ייפתח השוק ליבוא מקביל ואז אני מקווה שדברים ישתנו. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
מעניין באמת לאן נעלם הבחור עם המכולה, ניראה לי הלך לו כבר המצבר מרוב שהרכב נירקב שם
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אז זהו, גם אני התענינתי בזמנו ושלחתי לבחור ה"פ כדי לעזור לו לשחרר את הרכב (אני מכיר בנמל חיפה מישהו שעובד בתחום שהיה יכול לעזור). הוא רשם לי שהרכב אכן הגיע לנמל חיפה והיה בתוך מכולה, אך בהמשך התברר שאי אפשר להניע אותו בגלל בעיה מסויימת במערכת הדלק.
מכיוון שהרכב היה באחריות יצרן ולא באחריות יבואן, הבחור שלח את הרכב בחזרה לאיטליה לתיקון התקלה, ועל הדרך ויתר עליו! זאת אומרת הרכב נשאר באיטליה. נשמע סיפור מוזר, אבל לא התווכחתי איתו. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
140K- 150K כבד עליי...
אני פשוט אחזור לתוכנית הרגילה של לחפש מישהו עם punto HGT עם קילומטרז' נמוך תודה על התגובה |
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
כששאלתי סוכן מכירות ראשי ביגאל אלון למה הם לא מייבאים את הגרנדה פונטו אבארת', הוא אמר לי שאם הם היו מביאים אותה, מחירה היה יוצא קרוב למחיר של אלפא מיטו, והוא טוען (בצדק) שאנשים יעדיפו את המיטו במחיר הזה.
אז ככה שהתקבלה ההחלטה בסמל"ת להתמקד במכירות של האלפא מיטו, שבינתיים גם נמכרת לא רע בכלל...
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
בנתיים לא ראיתי אפילו אחת על הכביש..
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ריפודי דלתות פונטו ספייס | אלי_בוני | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 14-05-09 01:25 |
| גרנדה פונטו 3 דלתות? | dodihob | פיאט כללי | 5 | 22-04-09 13:09 |
| מחפש פונטו דגם ישן 3 דלתות 1250 . | Amit | קניה | 0 | 03-11-08 20:35 |
| מחפש פונטו 1250 שלוש דלתות | קניה | 7 | 16-08-07 11:46 | |
| דלתות קשות לפתיחה, כאילו נדבקות לגומי - פונטו mk1 | פורום הגראז' | 2 | 30-01-07 11:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד