![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
לא עוד לא הייתי
ואם אני הולך זה לסוכנות ליד חוצות המפרץ אני פשוט חושש וכבר ציינו את זה , מבעיה בזמינות חלקים או לאור העובדה שהרכב נדיר מ"שחיטה" במחירים החל מביטוח ועד טיפולים.. אני חושב שאני פשוט אמתין עד שיגיע משהו או שאני אלך על הסיאט איביזה החדשה. נ.ב. כשאחליט סופית על העניין אצטרך למכור. לפונטו שלי 2002 יש 70k ק"מ אני יד שלישית ושני הקודמים הם זקנים קרובי משפחה.נדיר ביותר |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
סיאט איביזה? למה?
יקרה ללא שום סיבה... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
לא שרכבים כמו הפאביה שלך, למשל, נותנים כמעט את אותם הדברים (להוציא תיבות DSG, לפחות עד סוף השנה), במחיר התחלתי נמוך יותר.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
|
קודם כל פותח השרשור לא נעול על איזה רכב הוא רוצה לקנות. בהתחלה הוא מדבר על רכב בתצורת מרכב של 3 דלתות והוא מציין שלא חשוב לו המנוע בכלל אלא רק המראה, ובהודעה אחרת הוא רושם שהוא מעוניין ברכב ספורט כמו הגרנדה פונטו אבארט. בתור התחלה אני חושב שיש להגדיר תקציב ואת מטרת השימוש ברכב (נהיגה ספורטיבית או רכב לשינוע ממקום A ל- B), ואז גם לראות האם שווה להתעקש בקניית הגרנדה בהזמנה מיוחדת (אם ניתן) או בייבוא אישי.
במידה ומשווים את הפאביה לאיביזה צריכים להבין שחוץ מעיניין המחיר יש בהם הבדלים נוספים: גיר (אוטומט 6 הילוכים בפאביה מול DSG רובוטי כפול מצמדים באיביזה), מערכת אודיו (לא מקורית בפאביה, מקורית עם שליטה מההגה בדגם המאובזר באיביזה) וכן הלאה. מבחינת מנוע מדובר באותו מנוע של פולקסווגן גרמניה: 1598 סמ"ק המספק 105 כ"ס ב- 5600 סל"ד. מעניין אותי באופן אישי אם הרכבים האלו חולקים עוד חלפים משותפים כמו אלטרנטור, משאבת מים וכ'. ייתרון משמעותי שבפאביה אין רצועת תזמון מגומי, אלא שרשרת שלא נזקקת לטיפול, כנראה גם באיביזה אותו דבר. מבחינת עיצוב אני מעדיף דווקא את העיצוב של הפאביה. אני עברתי עם הרכב שלי ליד האולם תצוגה של צ'מפיון בחיפה לא מזמן, ממש במקרה, ונתקלתי ברכב הדגמה שלהם לידי. אז בזמן שהמתנתי ברמזור אדום בחנתי את הרכב, ולדעתי הוא נראה מוזר, לא יודע איך להסביר את זה. נערך לאחרונה על ידי stio : 10-06-09 ב 15:52. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
לא אמרתי שאני רוצה גרנדה אבראת'
רק התעניינתי למה היא לא מגיעה לארץ ובכלל מרכבי ה3 דלתות והוספתי שהיא מדהימה. במידה ומחירה לא יעלה על 120K לא אתנגד לעשות עליה תשלומים ולהתחדש לי לאחר בדיקות נוספות גיליתי שלא כדאי להזמין רכב שלא נפוץ בארץ מכמה סיבות. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
לא להתייחס לסמיילי -אין לי מושג איך הוא הגיע לשם
התשובה שלי היא לא בנימה מרוגזת בכלל כפי שהסמיילי מיחס סליחה ותודה |
|
|
|
|
|
#8 |
|
כתבנו בצפון
|
הגרנדה פונטו אבארט כבר בישראל. לא, לא ללקוח הפרטי, אלא לבן של היבואן יש אחת, כך שמבחינת חלקי חילוף וכ' היבואן (אם הוא מספיק רוצה) יכול לדאוג לך, ללקוח הפרטי, כמו שהוא דואג לאנשים הקרובים אליו. יכול להיות שיש עוד אחת באיזו מכולה בנמל חיפה כבר שנתיים (עיניין פנימי של ותיקי הפורום).
המחיר של הגרנדה אבארט לדעתי נע סביב 140 עד 150K ש"ח במידה והיא הייתה מיובאת לכאן. היבואן חושש להיתקע עם מלאי, ולא מעוניין להכשיר בעלי מקצוע וכנראה גם לא לפתוח מקט"ים ב- SAP במיוחד, ולכן לא טורח לייבא. מדובר בעסק כלכלי נטו, ז"א רכב שיכול ליצור רווח ליבואן מגיע לכאן, וזה שסתם מעמיס על היבואן- נשאר באיטליה. בקרוב ייפתח השוק ליבוא מקביל ואז אני מקווה שדברים ישתנו. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ריפודי דלתות פונטו ספייס | אלי_בוני | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 14-05-09 01:25 |
| גרנדה פונטו 3 דלתות? | dodihob | פיאט כללי | 5 | 22-04-09 13:09 |
| מחפש פונטו דגם ישן 3 דלתות 1250 . | Amit | קניה | 0 | 03-11-08 20:35 |
| מחפש פונטו 1250 שלוש דלתות | קניה | 7 | 16-08-07 11:46 | |
| דלתות קשות לפתיחה, כאילו נדבקות לגומי - פונטו mk1 | פורום הגראז' | 2 | 30-01-07 11:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד