![]() |
למה אין פונטו גרנדה 3 דלתות !!!
הייתי רוצה מאוד לקנות פונטו גרנדה אבל גרסת 3 דלתות
לא אכפת לי מנוע אלא נטו המראה.. למרות שבדרך כלל 3 דלתות זה גרסאות ספורטיביות. למה לא מביאים לארץ !!! |
אתה מוזמן לפנות בכתב אל היבואן ולשאול אותו.
כשתקבל תשובה תספר גם לנו |
רק לידע כללי יצא לי לראות שמוכרים ביד 2 שתיים או שלוש פונטו גרנדה 3 דלתות אני לא יודע אם הם עדיין שמה אבל אתה יכול לבדוק .
|
אין צורך לצטט את ההודעה מעליך
פעם לא הבנתי איך מחזיקי פיאט שונאים את היבואן היום אני מבין. |
הם לא מייבאים את דגם ה- 3 דלתות כי הם פוחדים להישאר עם מלאי תקוע, מכיוון שלא הרבה קונים את ה- 3 דלתות (פחות שימושי).
אגב, בלוח יד 2 מעולם לא ראיתי דגם 3 דל' למכירה. |
הם מתבססים על השוק מלפני כמה שנים בתקופת הHGT
הרבה השתנה מאז... גרסת הגרדה ABARTH מדהימה!!! אני לא בחור עשיר אבל אני רווק ומוכן להשקיע סכום נכבד על רכב כזה. חבל...אני בטוח שיש עוד הרבה כמוני |
אכן האבארט מדהימה. הבעיה היא היבואן בארץ שלא מייבא כלום חוץ מדגם הליסינג של הגרנדה.
לייבא בייבוא אישי זו גם בעיה- אתה צריך את אישור היבואן על זה שהוא מסכים לטפל לך ברכב, וגם אם הוא אכן ייאשר לך- אין לך אחריות בכלל! מכיוון שאין גם חלקי חילוף זמינים- כל פעם צריך יהיה לחכות שבוע עד שיגיע חלק. |
צטט:
|
יכול להיות שאתה צודק makara זה נשמע יותר הגיוני אבל STIO אני בטוח שראיתי פונטו גרנדה 3 דלתות ביד 2 אני אף פעם לא אומר סתם, וכנראה כמו ש -makara אמר זה היה סתם תמונה להמחשה בלבד.
|
כל התמונות שם מועתקות מאנשים/ אתרים אחרים. אין 3 דל' למכירה.
משום מה לפני כמה שבועות מצאתי 3 מודעות שונות, בכל מודעה תמונה אחרת של האונו. בסעיף הפאביות גם כיכב הרכב שלי במודעה אחת. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:51. |