![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
גיא שנה שעברה גם אני שילמתי במורשה 99 ש"ח על 2.8 10W40
|
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
צטט:
צטט:
צטט:
על פניו, נשמע לי כאילו המוסכניק דפק אותך בקטנות. אני לא הייתי חוזר למוסך הזה. |
|||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
ממש מעניין אותי איזה מוסך זה...איפה פותח השירשור ?!
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
בטח במוסך "הכוכב", התיאור מתאים להם בול.
אם זה אכן המוסך, אולי טיפל לך ברכב אותו מכונאי ששפך לי מים מהברז לתוך הרדיאטור, כשהוא אומר לי שמילא נוזל קירור ייעודי... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו elx
|
צוחקים הייתי במוסך בעכו ביקשתי לשים לי טרמוסטט באוטו , הם אמרו לי 280 שקל .... עכשיו תחשבו כמה זה יקר יחסית .. כאילו מה טרמוסטט עולה 50 שקל , כפי שידוע לי צריך לרודן את המים גם אז עוד מים לרדיאטור נגיד עוד 50 שקל יענו 100 שקל חמורים ו 180 שקל עבודה לבדיוק 10 דקות ..
אמרתי לו תודה רבה דבר איתי במירס אני יחליף לבד
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
S NADAV אתה טועה ומטעה,
קודם כל הטרמוסטט הכי זול שתמצא (סיני) עולה 70 ש"ח, אני לא הייתי מרכיב אותו בשביל לחסוך עוד 20-30 ש"ח לטרמוסטט קצת יותר איכותי, אני רכשתי ב75 ש"ח אחד גרמני לא זוכר את שם החברה אבל כשהחזקתי את שנייהם ביד הגרמני נראה עשוי טוב יותר. נוזל קירור יעודי (פארפלו) לפיאט במורשה עולה 96 ש"ח כולל מע"מ (יש גם נוזל ירוק ב20 ש"ח) ולפני כחודש רכשתי ב84 ש"ח גם במורשה פשוט המחירים עלו קצת. מה אכפת לך כמה זמן המכונאי עובד, מה אתה סופר לו פעימות מונה? העיקר שהוא יודע איך להרכיב ומה להרכיב והתשלום הוא גם על הידע והניסיון שלו.
|
|
|
#19 | |
|
Senior Member
|
צטט:
אחרי הכל, החלק שאתה מקבל הוא מקורי, נוזל הקירור שממלאים לך הוא פרפלו שעולה כ-40 שקלים לליטר. עבודה? צריך לפרק את הטרמוסטט, להרכיב חדש, להשלים נוזל קירור ולנקז אוויר מהמערכת. כמובן שלעמוד ליד הרכב שהוא מונע מספר דקות על מנת לוודא שאין נזילות באיזור החיבור. אני דווקא הייתי נלחץ, אם המכונאי היה מסיים את כל זה תוך 10 דקות, מבקש ממני 100 שקל ואומר לי "סע לשלום...(ובלב: אני בטוח שתחזור....)".
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שלום.
הייתי בצימר בסוף שבוע ולכן לא יכלתי לענות. המוסך שטיפלתי בו היה הכוכב בצ'ק פוסט. בעיניין הפראפלו ראיתי שנכנסו 3 פחיות מלאות,ככה שאם נכנס 4 ליטר במנוע+רדיאטור, 3 פחיות של ליטר זה הגיוני מאוד. יש לציין לטובה על המוסך שבדק את כל המערכות אפילו שימן לי את הצירים של הדלתות. לכל אורך הטיפול ברכב עמדתי קרוב למוסכניק וראיתי שהוא עבד אומנם לאט אבל בצורה מקצועית. כשיצאתי מהמוסך שמתי לב שההגה נוטה שמאלה,החלטתי לחזור למוסך וביקשתי לבדוק כי כשבאתי ההגה היה ישר,אז הסבירו לי שזה בגלל החלפת הגומיות בהגה הוא יצא מאיזון,אז כיוונו את ההגה ועשינו לפחות 3 סיבובים עד שהייתי מרוצה. למרות ששאלתי שאלות ועמדתי כל הזמן במוסך, וחזרתי לתקן את ההגה, היחס היה מעולה לאורך כל הטיפול. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חוויות מהטיפול 80000 שלי מהיום... | micko2000 | פונטו - טכני | 4 | 09-04-09 10:20 |
| חוויות ממותו של מצבר | liorda | פונטו - טכני | 6 | 27-02-09 09:35 |
| החלפת מנוע כתוצאה מטיפול שגוי במוסך | lior73 | פונטו - טכני | 11 | 15-12-08 23:18 |
| המלצות לטיפול 70K במוסך פטין בעכו (ערוך) | פורום הגראז' | 4 | 04-06-07 13:30 | |
| חוויות מקורס אישי בנהיגה ספורטיבית | פיאט כללי | 9 | 18-04-07 21:05 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד