![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Junior Member
הגלגלים שלי: עדייו אין
|
להלן צילומי הצמיגים :
להתרשמות טובה כדאי ללחוץ על התמונה להגדלתה (משם התמונה הוא מיקום הצמיג (קדמי/אחורי, ימין/שמאל). אשמח לקרוא דעתכם. תודה ! בשל מגבלת גודל העלאת התמונה, אשמח את תסתכלו על התמונות שכאן : http://www.carsforum.co.il/vb/showth...98#post2066398 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לפי התמונות ולפי שמות התמונות אני רואה שאין לך זוג צמיגים זהים על אותו סרן! למה?! האם זו טעות בשמות שנתת לתמונות או שיש שם ברדק רציני? בדוק את שמות התמונות.
על הסרנים הימניים יש לך צמיגים זהים (קדמי/ אחורי) ועל הסרנים השמאליים צמיגים שונים? בנוגע לצמיגים אין שום סיבה להחליפם, לא ראיתי סימני יובש ולא בעיות בעומק החריצים (אתה מציין שם שהם יבשים, תאמין לי שלא ראית איך נראים צמיגים יבשים...) נערך לאחרונה על ידי stio : 08-04-09 ב 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
צטט:
והאם חשוב שהזוג מקדימה יהיה זהה (והזוג מאחורה יהיה זהה), או שהזוג הימני יהיה זהה, והזוג השמאלי יהיה זהה - בכל פעם אני שומע משהו אחר ![]() בכל מקרה, הזוג מאחורה הם זהים, והזוז מקדימה זהים.. אגב, גם לי חריצים נראים בסדר גמור, אבל בעיניים (וגם קצת בתמונות) נראה שזה קצת יבש, ואני רואה סדקים על הצמיגים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
כתבנו בצפון
|
"סרן" זה אחד מהצירים, קדמי או אחורי. לא בצדדים, אלא מלפנים או מאחור.
צמיגים זהים צריכים להיות על הסרן הקדמי, קרי צמיג קדמי שמאלי וצמיג קדמי ימני זהים לחלוטין. לפי סוליית הצמיגים בשילוב שמות התמונות שנתת הצמיגים לא זהים, אז בדוק מה לא בסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
קשה לקבוע איכות צמיגים ע"פ תמונה אבל על פניו הם ניראים בסדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
צטט:
לא יודע אם זה עובר במצלמה, אבל לעניות דעתי הלחלוטין לא מבוססת, נראה שחלקם לפחות קצת יבשים וסדוקים, לא ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
כתבנו בצפון
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
[פרויקט מצולם] פונטו ELX - ניקוי בית מצערת\החלפת נשם שמן\החלפת חוטי הצתה | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 67 | 05-06-15 17:25 |
החלפת רדיאטור לאחר החלפת נוזל קירור | lord1 | פונטו - טכני | 14 | 15-02-09 21:52 |
צמיגים | ohads | פונטו - טכני | 14 | 17-03-08 10:58 |
כיוון ההגה השתנה לאחר החלפת צמיגים | אדי.ו | פונטו - טכני | 9 | 09-02-08 12:56 |
תיקון מערכת קירור : החלפת מיכל עיבוי + החלפת משאבת מים | פורום הגראז' | 0 | 07-08-07 17:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד