![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
מנהל
|
אגב
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
|
הזדהות
אני לא מבין את התגובות של חלק מהחברים פה . אם זה היה קרוב משפחה שלכם [אח, בן דוד] תגובתכם הייתה זהה?
להביע הזדהות זה להבין את המצוקה של בני משפחתו ולקבל על עצמנו מעט יותר גדלות נפש, ולא לחרחר חוסר שביעות על מגמה שבסך הכול לא גורעת משום דבר! לפעמים אם אין משהו טוב לומר, עדיף פשוט לא. זה ממש לא לעניין.
|
|
|
#13 |
|
Member
הגלגלים שלי: סקודה אוטביה 1.4 TSI ניסן טראנו 2.4 קצר
|
ניר אתה צודק ,
אבל זאת הבעיה הכי גדולה פה, שלאנשים פה לא אכפת ממישהו אחר ולא יודעים מה זה הזדהות בגלל זה המצב נראה כמו שהוא נראה בכל התחומים. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אתה יכול לצוטט את ההודעה משרשור זה שממנה הבנת "שלאנשים פה לא איכפת ולא יודעים מה זה הזדהות"?
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
כתבנו בצפון
|
ההודעה של אוראל עדיין לא מוכיחה שלא איכפת לו ושהוא לא יודע מהי הזדהות. אם לא היה איכפת לו הוא לא היה מתגייס לצבא ועוזב כבר עכשיו.
אני אישית לא תומך בלעזוב את הארץ. נכון, יש מושחתים, יש רמאים, יש גנבים, יש ראש ממשלה שצריך ללכת הביתה, אבל צריך לזכור שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית ואם למישהו יש אזרחות זרה ורוצה לעזוב זו זכותו המלאה. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Member
|
מה נהיתה גם פולטיקאי ?
בטח זה זכותו , זה זכותו של כל אחד שלא אכפת לו מהמדינה. ולפי דעתי זכותך וחובתך ושל כל אחד אחר להישאר פה ולתת עד הסוף. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
כתבנו בצפון
|
אתה לא יכול להכריח מישהו להישאר בכוח. זה לא שלא איכפת לו, אולי פשוט לא טוב לו.
אם אתה כבר רוצה לדון בנושא- לראש הממשלה שלך לא איכפת. איזה איכפתיות הוא גילה בזמן שחטפנו פה טילים?! |
|
|
|
|
|
#19 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
אתה יודע מה? באמת כבר לא אכפת לי. הגעתי למצב שכבר נמאס לי מכל מה שהולך במדינה הזו.
מי שיש לו את האפשרות ועוזב את הארץ עושה בשכל.
|
|
|
#20 |
|
מנהל
|
תגובה
כאחד שמחזיק באזרחות זרה (אזרחות בריטית) אני יכול להגיד לכם שלא משנה מה יהיה לעולם לא ארד מהארץ ולא אעזוב את המדינה הזאת.
לטוב ולרע אני יהודי ציוני שגדל על ערכי ציונות נטו. עוד בהיותי צעיר הייתי פעיל פוליטי במפלגת הליכוד (נועד הליכוד סניף פ"ת . בשנות התשעים ) והשתתפתי בכל ההפגנות והפעילויות הגדולות באותה תקופה. (כולל בהפגנה המפורסמת מאד בכיכר ציון..) התחנכתי על דמויות כמו זאב זבוטינסקי ומנחם בגין שהפכו לי לדמויות נערצות . כמו רבים מתושבי המדינה גם אני איבדתי אדם קרוב בפיגוע את חברתי הראשונה שרי גולדשטיין ז"ל הי"ד שנרצחה בפיגוע קטלני בצומת מירון בקו 361 ב 4.8.2002 בת 21 במותה. אך למרות הכל , למרות הכאב, למרות מה שקורה במדינה אני אוהב את המדינה ב 100 אחוז וכאן אמות. נכון שלא הכל טוב ולא הכל לבן אבל זו ארצי זו מולדתי ולא משנה מה יהיה או מה יקרה שום דבר לא יזיז אותי מכאן לא שחיתות כזו או אחרת ולא איום כזה או אחר מצד אירן . זו הארץ היחידה שלנו ואין לנו מדינה אחרת נקודה. ובנושא גלעד שליט הלוואי שיחזור הביתה בשלום ואם תיהיה שיירת הזדהות למען גלעד שליט של המועדון או מטעם המועדון (או אפילו יארגנו שיירת הזדהות של כלל מועדוני הרכב בארץ) אהיה הראשון להצטרף. אז מי שרוצה לעזוב שיבושם לו. אנחנו נסתדר גם בלי היורדים מהארץ. ותמיד תמיד תמיד תזכרו שאין לנו ישראל אחרת! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 22:29 |
| יש לי פיאט פונטו 95 1300 הייתי רוצה לדעתת בבקשה איזה דגם המדחס שליי | yair123 | פיאט כללי | 2 | 13-04-08 19:42 |
| מפגש מוצלח של מועדון פיאט, והשקת פיאט 124 ספיידר. | מועדון פיאט ישראל | 50 | 25-05-07 22:24 | |
| טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | מועדון פיאט ישראל | 179 | 24-01-07 19:32 | |
| עדיין מחכה !!! | מועדון פיאט ישראל | 1 | 23-01-07 21:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד