![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#8 | |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
צטט:
אין ספק שזה נושא קשה וכואב לכולם, אבל אני לא מבין איך החלפת תמונת הפרופיל תביא להחזרתו של גלעד... (כי היא לא). בתור חייל (ובתור אזרח) - אני מוכרח לציין שכל מה שהוא הולך במדינתנו היקרה הוא לא פחות מביזיון (מוכרח לציין שאני די נהנה מהשירות הצבאי שלי ויודע שאני עושה את כל יכולתי כדי לתרום). לצערי הרב, מיום ליום המדינה הולכת ומדרדרת בצורה דרסטית - בכל אספקט, וחבל. חבל מאוד... הכל מושחת והכל מסריח. והאמת? איני מוצא סיבה הגיונית להישאר כאן - ולכן אני מתכוון לעזוב (ברגע שאשתחרר. איזה מזל שיש אזרחות זרה). הסיבה היחידה שאני כאן כרגע - צבא. הרי אני לא שונה מאחרים וגם אני צריך לתת את השלוש שנים שלי לטובת הצבא (והמדים החמים והמציקים, הנעליים המעצבנות) וזה בדיוק מה שאני עושה.
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי vRS : 07-07-08 ב 19:58. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 21:29 |
| יש לי פיאט פונטו 95 1300 הייתי רוצה לדעתת בבקשה איזה דגם המדחס שליי | yair123 | פיאט כללי | 2 | 13-04-08 18:42 |
| מפגש מוצלח של מועדון פיאט, והשקת פיאט 124 ספיידר. | מועדון פיאט ישראל | 50 | 25-05-07 21:24 | |
| טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | מועדון פיאט ישראל | 179 | 24-01-07 18:32 | |
| עדיין מחכה !!! | מועדון פיאט ישראל | 1 | 23-01-07 20:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד