![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
מועדון פיאט מחכה לגלעד שליט
ביוזמה חדשה להעלאת המודעות למצבו של גלעד שליט, חברי המועדון מחליפים את התמונה האישית בתמונתו של גלעד, עם הכיתוב "גם אני מחכה לגלעד".
מנכ"ל arc אינטראקטיב: "האינטרנט מהווה כלי מצוין להשפעה על דעת הקהל. גלעד שליט כבר שנתיים בשבי, והמהלך הזה מאחד את כולנו לתמיכה, להזדהות וליצירת דעת קהל עולמית כדי שגלעד יחזור הביתה במהרה ולא יישכח". כולנו מחכים, בתקווה שישוב במהרה הביתה.
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
סליחה, אבל מה עם שני חיילי המילואים שנחטפו בצפון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
מנהלמנהל
|
יש לי הרבה מה לומר בנושא ואני לא מוצא מילה יותר קיצונית מ"בזיון" (אני לא מתכוון לפרט מכיוון ששנינו יודעים איך המדינה הזו מתנהלת).
אבל, מחר ימלאו שנתיים לחטיפתו של גלעד ומכאן ה"התמקדות".
![]() |
#4 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
לתשומת לבכם:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3559138,00.html חוץ מזה, מה יעזור שכולנו "נחכה לגלעד"? אלא אם כן מישהו מציע איך מחזירים את גלעד שליט מהשבי ובאיזה מחיר, אין תועלת בכך שהוא מחליף את תמונת הפרופיל שלו ומכריז על עצמו "גם אני מחכה לגלעד".
![]() |
#5 |
Administrator
מנהלמנהל
|
איש איש ודעתו, אף אחד לא משלה את עצמו שזה מה שיחזיר את גלעד שליט הביתה.
זהו המינימום שאנו, בתור קהילה, יכולים לעשות.
![]() |
#6 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תאמינו לי שאני מספיק מודע למצבו של גלעד שליט ושני החטופים האחרים גם מבלי להחליף את התמונה בצד.
כנראה שבחיזבאללה היו מסופקים מהחטיפה של גלעד בדרום, ששבוע לאחר מכן הם החליטו לחטוף עוד שני חיילים בצפון. זה אני שחטפתי פה טילים, פיצוצים ואזעקות 100 פעמים ביום. זה אני שישנתי בבסיס ועבדתי בלילות על מנת לספק חלקי חילוף לכוחות בשטח (כן, גם לאלה שביצעו את הלחימה לאחר החטיפה של שליט). וזה אני שביום האחרון למלחמה כמעט נהרגתי לאחר שטיל כמעט פגע במקום בו הייתי (בבסיס), החטיא טיפה ופגע ליד הגדר. 4 חיילים פונו מהבסיס באותו יום לבתי החולים. וזה אני שעד היום שאני שומע קול שמזכיר אזעקה עולה ויורדת אני נבהל... כל עוד אולמרט לא הולך הביתה אין מה לחכות לאף אחד. כמו שהוא לא דאג לתושבים בצפון בזמן המלחמה והפקיר אותם למות תחת מטחי הטילים- ככה הוא מפקיר גם את שלושת החטופים. שר הביטחון הליצן (עמיר פרץ) והרמטכ"ל לשעבר דן חלוץ כבר הלכו, הגיע הזמן שאולמרט יילך גם. את הנזק הוא כבר עשה, זה נזק שאי אפשר לתקן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
מנהל
|
בישראל, כל חייל הוא מדינה בפני עצמה. זה המורשת, הכוח, התחושה. ולעתים, צריך לשלם מחיר כבד בשביל להשיב אלינו את הילדים.
אני בטוח שלרובכם מובן שרגב וגולדווסר אינם בין החיים ככל הנראה. [רק ממבט על ההאמר המפוייח אי אפשר להסיק אחרת].אבל שליט נמצא שם. והוא סובל, וכדאי שלהקת הבבונים שמנהלים את המדינה הזו יבינו שזה המחיר שצריך לשלם בשביל להחזיר אותו. אז קדימה!
![]() |
#8 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
למרות שאני בעד החזרת אסירים תמורת חיילים (אחרת אנחנו נכנסים לבעיית מוטיבציה אפשרית של החיילים שלנו) אני חושב שהדיון בארץ בנושא חולה ביותר. מסיבה לא ברורה אנחנו דואגים הרבה יותר לחיילי צה"ל מאשר לאזרחים שחוטפים ונהרגים פה בפעולות איבה בעוד צה"ל והממשלה רק מסתכלים מהצד.
עצוב לי לומר את זה, אבל חלק מלהיות חייל זה אומר שאתה עלול למות מידי האוייב, ואם החיילים יותר יקרים לנו מהאזרחים משהו פה דפוק.
![]() |
#9 |
Member
הגלגלים שלי: סקודה אוטביה 1.4 TSI ניסן טראנו 2.4 קצר
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
צטט:
אין ספק שזה נושא קשה וכואב לכולם, אבל אני לא מבין איך החלפת תמונת הפרופיל תביא להחזרתו של גלעד... (כי היא לא). בתור חייל (ובתור אזרח) - אני מוכרח לציין שכל מה שהוא הולך במדינתנו היקרה הוא לא פחות מביזיון (מוכרח לציין שאני די נהנה מהשירות הצבאי שלי ויודע שאני עושה את כל יכולתי כדי לתרום). לצערי הרב, מיום ליום המדינה הולכת ומדרדרת בצורה דרסטית - בכל אספקט, וחבל. חבל מאוד... הכל מושחת והכל מסריח. והאמת? איני מוצא סיבה הגיונית להישאר כאן - ולכן אני מתכוון לעזוב (ברגע שאשתחרר. איזה מזל שיש אזרחות זרה). הסיבה היחידה שאני כאן כרגע - צבא. הרי אני לא שונה מאחרים וגם אני צריך לתת את השלוש שנים שלי לטובת הצבא (והמדים החמים והמציקים, הנעליים המעצבנות) וזה בדיוק מה שאני עושה.
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי vRS : 07-07-08 ב 20:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 22:29 |
יש לי פיאט פונטו 95 1300 הייתי רוצה לדעתת בבקשה איזה דגם המדחס שליי | yair123 | פיאט כללי | 2 | 13-04-08 19:42 |
מפגש מוצלח של מועדון פיאט, והשקת פיאט 124 ספיידר. | מועדון פיאט ישראל | 50 | 25-05-07 22:24 | |
טיול מועדון פיאט , בית שמש. 20.1.07 | מועדון פיאט ישראל | 179 | 24-01-07 19:32 | |
עדיין מחכה !!! | מועדון פיאט ישראל | 1 | 23-01-07 21:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד