![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#51 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 01
|
בערב הוא יקפוץ הוא גם יביא איתו מחשב רכב לבדוק תקלות .
אני אעדכן בתוצאות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Senior Member
|
עדכון.
לגבי בדיקת חיישן הקאמשאפט לפי מה ששלחת לי דוד אמור להיות 3 חיבורים לקונקטור של החיישן אבל יש רק 2 אצלי אז לא ידענו מה לבדוק לפי מה ששלחת לי צריך לבדוק חיבור שני ושלישי . לגבי חיישן קרנק לא מצאנו אותו. אשמח לתרשים איפה נמצא. הוא הביא מחשב רכב אבל לא הצלחנו להתחבר על המחשב רשום siat vw אז כנראה שמתאים רק לגרמניות .. שאלה . בחיבור לקוייל יש 3 חוטים 2 פלוס ואחד אדמה . לפי בדיקה עם לד מגיע חשמל ל2 הפלוסים של הקוייל . עכשיו השאלה שלי האם כל פלוס שייך ל2 מצתים? אם כן ומגיע חשמל ב2 החוטים הבעייה היא אחרי הקונקטור של הקוייל לא (קוייל חוטי הצתה או מצתים) ? ו יש פה מישהו מהאזור שלי (חיפה) עם קורא תקלות שמתאים לספייס משהו ששכחתי לציין פורקו הפלאגים והשלישי והקביעי היו רטובים מדלק נערך לאחרונה על ידי avil84 : 29-06-15 ב 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כפי שכתבתי, "הכי טוב זה להתחבר למחשב בדיקה. לא בטוח שהוא יצביע על מקור הבעיה.
קוד תקלה של חיישן לא חייב להופיע במחשב הרכב. התקלה יכולה להיגרם כתוצאה מבעיה מכאנית שיכולה להשפיע על תוצאה שגויה של החיישן. לכן חשוב לבדוק אם הטיימינג במקום. יש ברשותי קורא תקלות שמתאים לספייס, אבל אתה גר רחוק. כתבת "משהו ששכחתי לציין פורקו הפלאגים והשלישי והרביעי היו רטובים מדלק". נראה שיש לך עוד בעיות ברכב, מלבד חוסר ניצוץ בפלג מס' 4. האם בדקתם שמגיע מינוס למחשב הרכב ?. דוד.
![]() |
#54 |
Senior Member
|
אז ככה בוצע כיוון טיימינג עם מכשיר יעודי של פיאט. היה מרווח קטן והוא סידר את זה .
אבל עדיין הבעייה לא נפתרה. היום חבר בדק עם סקופ והנה התוצאות אם מישהו יכול לעזור ולאבחן לפי הנתונים. לפי הבחור שעשה לי את הטיימינג (עובד במורשה פיאט) הלך המחשב . הבחור שבדק עם הסקופ הוא חבר מהנדס חשמל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Senior Member
|
מישהו... עזרה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
|
אבי בוקר טוב !
אתמול כתבתי תגובה ארוכה על התנהלות התיקון ברכב. במחשבה שנייה מחקתי אותה, מחשש שמא אעליב אותך חלילה. אכתוב רק את סופה של התגובה שמחקתי. נראה שאין לך ברירה, אלא לבצע אחת משתי האופציות הבאות: 1. למכור את הרכב במצבו הנוכחי, ולגמור עם הסאגה שנמשכת כבר 47 יום. 2. להיכנס למוסך מורשה יבואן פיאט, ולשלם כמה שיבקשו. צר לי לכתוב שנראה שבעליי המקצוע מסביבך, לא יפטרו את הבעיות. בהצלחה דוד.
![]() |
#57 |
Senior Member
|
תראה את האופציה הזו אני מכיר וגם לא כל כך סומך עלייה כמו שאמרתי בחור שעובד במוסך מורשה פיאט בדק את האוטו והצביע על בעיית מחשב.
את אותה אבחנה הייתי מקבל אם הייתי מגיע למורשה והוא היה עובד על האוטו. אני לא מפחד להתלכלך ולגעת באוטו ולבדוק את הדברים לבד עם עזרת חבר שאמרתי קודם שהוא מהנדס חשמל שמבין קצת במכונאות . וכלים לא חסר. הרבה דברים החלפתי לבד באוטו בולמים ברקסים תפוחים ציריות וכו אבל דיאגנוסטיקה דורשת ידע שחסר לי וניסיון. הבעייה היא שאת הנתונים וההכוונה קיוויתי לקבל מפה הרי בשביל זה יש פורום לא כדי שנוכל להעזר אחד בידע של השני ?. יש לי ספר הינס של האוטו אבל קצת קשה לי עם האנגלית ולמצוא נתונים על מרווחי תזמון של מחשב לא הצלחתי למצוא. אשמח אם תכווינו אותי לעשות סדר בדיקות שייגרמו לי לעלות על הבעייה לבד . תודה רבה ומצטער על המגילה . סורק תקלות צריך להגיע לי בשבוע הבא הזמנתי כבר לפני 3 שבועות. נערך לאחרונה על ידי avil84 : 24-07-15 ב 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
ראיתי כמה המלצות בפורום על מעבדה שמתמחה בתיקון מחשבי מנוע:
http://www.vehicle-lab.net אגב - הייתה לי פעם תקלה מוזרה שהאוטו נדלק ומיד נכבה ואז אי אפשר להניע בלי כמה סטרטרים ארוכים רצופים. (וגם נדלקה נורת מחשב עד לסיום 4 הנעות מוצלחות הבאות) לפי בדיקה במוסך שמשון, שלא נתקלו מעולם בתקלה כזו, חשבו שכנראה הבעיה במחשב המנוע. החלטתי שלא לתקן את זה ולחיות עם זה - אחרי חצי שנה מת לי המצבר והבעיה נפתרה עם החלפת המצבר. נערך לאחרונה על ידי draui : 25-07-15 ב 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member
|
איל נויימן סגר את העסק מזמן.
דוד.
![]() |
#60 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד למה אתה לא עושה סדר
כמעט שאין אפשרות להזיז בוכנה כדי לראות חופש אפשר ע"י הכנסת סולר ולראות אם יש זליגה ברגע שבוכנה אחת יורדת כל הבוכנות צריכות לרדת ולעלות אם הוא אומר שצריך להחליף רינגים ולגרים והבוכנה תפוסה או שהצלינדרים משופשפים לא תקין הטיפול הנכון חריטת צלינדרים ולבדוק את הקרנק החלפת פיסטונים ולגרים הקיצר אם יש בעיה מתחת לראש מנוע ולפי איך שנראה הייתי מחליף מנוע אצל המוסך הזה לא הייתי עושה את זה להחליף מנוע עדיין לא בטוח הייתי הולך לדוד כל הפטרונות הטובים אצלו |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שמן מנוע פונטו ספייס | om2 | פונטו - טכני | 1 | 17-12-13 17:46 |
מחפש פונטו ספייס או פונטו XTZ 98-99 בלי מנוע 0526758202 | dor5623 | קניה | 2 | 23-09-11 04:57 |
ראש מנוע פונטו ספייס | moshesh | פונטו - טכני | 0 | 15-07-10 15:56 |
ראש מנוע פונטו ספייס | flaysher | פונטו - טכני | 12 | 25-05-09 00:21 |
כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד