מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום טכני > פונטו - טכני
עקוב אחרינו ב-RSS

פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

התברסות קצרצרה לפני טיסה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פיאט אונו 45, 1.0, 92'

שם:  
צפיות: 
גודל:   

hgt אחרי פוטושופ , מה דעתכם ?

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו איבו

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 15-07-10, 15:56   #1
moshesh
Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX 2001
ראש מנוע פונטו ספייס

שלום לחברי הפורום

ברשותי פיאט פונטו ספייס 2001 לאחר שנסעתי איתה פתאום כבה לי הרכב ונדלקה נורת שמן ומצבר והרכב סירב להניע כעבור זמן מה של המתנה פתחתי מכסה מנוע ובדקתי שמן המדיד הראה שהשמן תקין -מלא וללא בועות אויר או צבע חריג פתחתי בזהירות את מיכל המים של הראדיאטור לאחר המתנה של כ-20 דקות ונוכחתי לדעת שאין מים בכלל הוספתי מים למיכל כמובן מים המיועדים לראדיאטור ירוקים של אמריקאן איגל
ולאחר משחק בצינורות פיתאום הבחנתי שיוצא אדים מהצינור העליון של הרדיאטור שהולך למנוע כמו קיטור דוממתי מנוע והשארתי את הרכב ולמחרת בבוקר חבר שלי הקפיץ אותי למוסך יש לציין שלמוסך זה יש גם חנות לחלקי חילוף ומוצרים נילוים לרכב והוא מוסך מורשה, למזלי בעל המסוך בדיוק פתח את המוסך הסברתי לו שאני צריך צינור מהמנוע לראדיאטור והראתי לו תצלום של הצינור שצילמתי בעזרת הפלאפון הוא הביא לי את הצינור והחלפתי אותו מילאתי שוב מיים בראדיאטור ונסעתי למוסך וביקתי לעשות טיפול 10000 ורצועת טיימינג ,במהלך העבודה המכונאי אמר לי שצריך להחליף משאוות מים ,מחזיר שמן,מתג שמן ואז ביקשתי שיחליף לי בנוסף אטם מכסה מנוע על כל העבודה הנ"ל שילמתי 1500 ש"ח ובנוסף עוד 100 ש"ח על הצינור שהחלפתי בגמר הטיפול הרכב נשאר מונע בין 20-30 דקות עד שהמאורר של הרדיאטור נכנס לפעולה ואז הוא אמר לי שאני יכול לנסוע לשלום.לאחר נסיעה של חצי שעה בכביש בין עירוני פתאום שמעתי רעש "פאק" קטן וראיתי שהמד חון עלה פסיק אחד מעל החצי גלשתי לשוליים ואז כבה לי שוב המנוע ונדלקו שוב נורות השמן והמצבר יש לציין שהמצבר חדש יחסית 5 חודש. התקשרתי למוסך והוא אמר לי לבדוק שהרצועה במקום ולבדוק שמן ומים הרצועה ושמן היו תקינים מים לא היו איך שהוספתי מיים הם נזלו הזמנתי גרר למוסך
והוא אמר לי שהתפוצץ לי צינור אחר השארתי לו את הרכב ולמחרת הוא אמר לי שיש בעיה שהלך ראש מנוע ,אמרתי לו איך הלך ראש מנוע אחרי הטיפול שעשיתי הוא אמר לי שכנראה מהפעם הראשונה שנכנסתי אבל הוא יבוא לקראתי בתיקון של הראש מנוע ויקח עבור זה 2000 ש"ח אמרתי לו בסדר בסופו של דבר לאחר התיקון הוא ביקש 2750 אמרתי לו על מה בדיוק הוא אמר רק על עבודה הוא התכוון 2000 בסוף הוא סגר איתי על 2600 כולל הצינור שהוא החליףנסעתי לשלום הוא אמר לי לבדוק שמן ומים ולהיות במעקב ולחזור אליו אחרי 1000 ק"מ לאחר יום פתאום הטורים החלו לעלות לי פתאום ללא סיבה ולא באופן ומצב קבוע התקשרתי אליו שוב והוא אמר שיכול להיות שזה ואקום חזרתי אליו הוא בדק ואמר שזה לא זה ושאני יהיה במעקב אם זה חוזר יום עבר מבלי שזה חזר ויום למחרת זה חזר שוב
יש למישהו מושג מה הבעיה והאם אני יכול לבוא למוסך בטענה שכל הנזק שנגרם לי זה בגללו
תודה על עזרתכם ומקווה שלא התעיפתם מהמגילה שכתבתי (-:
moshesh מנותק  
תגובה

חוקי פרסום הודעות