![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
תודה רבה. לאחר בדיקה שהסתיימה לפני חצי שעה במוסך, אמר לי המוסכניק שצריך להוריד ראש כדי לבדוק האם צריך שיפוץ ראש או רק אטם ראש. זאת לאחר שבבדיקה רק מהפלג הימיני יצאו מים.
יכול להיות שמדובר רק באטם? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אם מורידים ראש מנוע עדיף בכל מצב לשלוח לחרט שיבצע חריטה ויישור כמו שצריך מחדש.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
למה עדיף? המוסכניק שלי אמר לי שאטם ראש זה 1500 ש"ח אבל שיפוץ יכול להיות כפול. אם הבעיה רק באטם אז למה בכל זאת להוציא כפול?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
כשלא עושים עבודה כמו שצריך משלמים סכום העולה על הכפול שאתה מדבר עליו
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מחזק את דבריו של מאור.
לעתים נדירות קורה שיש צורך להחליף רק את אטם הראש. דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
תודה על התגובות. קיבלתי היום את חוות דעתו של המוסכניק. לטענתו לאחר הורדת הראש, אין נזק של עיוותים, או סדקים בראש. לטענתו, ניתן להחזיר גם את רצועת הטיימינג ומשאבת המים שהוחלפו במילא לפני שלושה חודשים כי הם נראים תקינים לחלוטין. המחיר 1600 ש"ח כולל כמובן אטם ראש חדש + סט שלייפים ואטמים + צינור מים עליון חדש (אותו צינור סורר שהחל את כל הבלאגן).
אני יודע שהמלצתם לשפץ ראש בכל זאת אבל זה יקר ובמילא לא נמצא נזק לראש מאחר ולא נתתי למד החום להגיע אל מעבר לשלושת- רבעי ומיד כיביתי את המנוע, מה שלפי דעתי די עזר באי גרימת הנזק. מה בכל זאת דעתכם? גם לגבי המחיר. אציין שהמוסכניק עם שם של הכי אמין ומקצועי בעירנו ולא נוטה "לדחוף" סתם תיקונים. אך הוא ציין בפני שלתיקון כזה אין אחריות. תודה רבה, ארז. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
בכדי לדעת אם הראש סדוק יש צורך לקחת את הראש לחרט כדי שירכיב עליו מכסים ויחבר לחץ בכדי לבדוק אם הראש סדוק והוא גם זה שבודק אם הראש מעוות או לא בקיצור החרט לא עובד בחינם ככה ש1600 שח זה מחיר הזוי לחלוטין בשביל העבודה של המוסך כולל חלפים ועבודות חוץ כלומר החרט
החרט יקח רק על בדיקת לחץ לפחות 250 שח אטם ראש בלבד עחלה עוד 250-300 ואם צריך לישר ולמלא את הראש הסכום שמשלמים לחרט יעלה כמובן שצריך שמן פילטר פלאגים ונוזל קירור בקיצור ישאר למוסך בין700-900 שח לא נשמע סביר במיוחד
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
עכשיו גם תבין מדוע "אין אחריות". לגבי המחיר קראתי לא מזמן בפורום, שחבר פורום ביצע את אותה העבודה במוסך תמורת 1000 ש"ח. דוד.
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חום מנוע גבוהה פונטו elx 2003 | llli1234 | פונטו - טכני | 13 | 03-11-14 23:06 |
| נזילת שמן מנוע פונטו elx אוטו' 2003 | dudi0909 | פונטו - טכני | 1 | 22-03-13 08:38 |
| אונו 1.4 - מנוע התחמם + הופעת "טחינה" (כ"ע) | solomon yacov 111 | אונו - טכני | 35 | 30-12-10 17:14 |
| מנוע התחמם ונשרף? ספייס 8 שסתומים 2001 | shaharv | פונטו - טכני | 2 | 18-04-10 17:05 |
| ספייס ELX - רכב התחמם ברמזור ונכבה, כנראה ראש מנוע. הצעות? (כ"ע) | YOSI-BR | פונטו - טכני | 11 | 04-12-09 03:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד