![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
חוסר קומפרסיה לא גורמת לחיכוך יתר, זה שהמנוע עצלן יותר והנהג לוחץ על הגז כדי לפצות על כך, גורם לחיכוך יתר.
אם כך, אז מה זה משנה אם הבעיה היא חשמלית או לא? התוצאה צריכה להיות זהה. בוודאי שחשוב אם מדובר בחורף או קיץ, אפילו עשיתי קורס במעבר חום כדי להסביר בדיוק למה ![]() לדעתי היה מדובר בקיץ כי זכור לי ששלחתי לך הודעה פרטית יום קודם לכן כשהייתי ביום הולדת של האחיינית של אשתי. לא, אני לא זוכר מתי נולדה, אבל אני זוכר שישבנו בגינה, אז בטח זה לא היה בקור ![]() ברלו נתן לי הצעה למשאבת מים של VALEO ב-160 ש"ח. זה יותר זול מאיביי ![]() בחלפים של רכבים ישנים איביי לא כל כך אטרקטיבי. האישה לא מסכימה ועד עכשיו עושה פרצופים, אבל עוד מעט בטח יקרה משהו אחר שירגיז אותה והיא תשכח מהמסיבת רווקים ![]() אגב, תהיתי לעצמי אם נכון היה לקרוא לזה מסיבת רווקים. מתוך תשעה אנשים, שישה היו נשואים, כולל החתן עצמו שלכבודו המסיבה. (כבר התחתן בפראג ועכשיו עושה מסיבה בארץ)
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת נוזל קירור | y151 | פונטו - טכני | 1 | 01-09-14 17:10 |
| החלפת נוזל קירור | Mixsez | פונטו - טכני | 3 | 07-06-14 13:32 |
| מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 14 | 22-12-12 14:38 |
| התייעצות לפני החלפת נוזל קירור | davidka | פונטו - טכני | 0 | 04-10-10 15:14 |
| החלפת רדיאטור לאחר החלפת נוזל קירור | lord1 | פונטו - טכני | 14 | 15-02-09 21:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד