![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
עדכון:
לאחר פירוק גלגל, פלסטיק מגן סביב הגלגל, ניתקתי את הצינורות שיוצאים מהמשאבה, הפעלתי שפריצרים קדמיים ויצא זרם מים תקין מהמשאבה. חיברתי חזרה את הצינור, הפעלתי שפריצרים קדמיים והכל חזר ליהית תקין. כנראה שהייתה סתימה ביציאה של המשאבה לכיוון השפריצרים הקדמיים בלבד, וכאשר המשאבה פעלה בלי הצינור, הלכלוך עף החוצה. הבעייה הגדולה הייתה להחזיר את המגן פלסטיק סביב הגלגל, לקח לי קרוב לחצי שעה להתאים בין החורים בפלסטיק להברגות. תודה לעוזרים שאלה לא קשורה: אני משתמש בדפדפן כרום, כשאני נכנס לפורום הזה הכיתוב מופיע כג'יבריש (אך ורק באתר הזה) אז אני בוחר באפשרויות אנקודינג-עברית, וזה מסתדר. הבעייה שכל פעם שאני יוצא מהפורום ונכנס שוב, זה חוזר על עצמו..מישהו יודע איך מסדרים את זה? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לגבי מציאת החורים והזמן שלקח לך, פעם הבאה תנסה בחושך. יש לא מעט אנשים שמוצאים כך את החור יותר בקלות.
לגבי הדפדפן - נדמה לי שאתה מדבר על איכספלורר ולא על כרום. אין Encoding בכרום. אם כן, ציין באיזו גירסה אתה (הגדרות/אודות אינטרנט איכספלורר). ככל הנראה אתה צריך לעבוד במוד של תאימות אחורה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחיר משאבה הידראולית לדואלוג'יק | yanklash | מחירים, עלויות והצעות לקבוצות רכישה | 3 | 30-10-13 13:06 |
| שאלה בנושא עלות משאבה | אנדרי07 | פונטו - טכני | 3 | 31-05-12 13:49 |
| פיאט אונו-יוצאים הדים שמוצאים את מדיד השמן | glansfor | אונו - טכני | 14 | 21-09-11 14:00 |
| מושבי ראש לא יוצאים | יוסי | בראבה - טכני | 1 | 27-09-08 21:14 |
| ריח של דלק בשמן יכול להיות משאבה | פורום הגראז' | 1 | 16-01-07 08:24 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד