![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הם לא עובדים בחג...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
שאפו על השימחה לאידו של הפותח. רק ראוי לשים אל לב שהגם שאין לי מושג באיזה שנת ייצור מדובר, הספייס אינה יכולה להיות צעירה במיוחד ותקלות בתיבות אוטומטיות הן דבר שקורה, גם במכוניות עם סמל אחר על הגריל, אפילו כזה שעוצב ביפן או בגרמניה.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
אז לומר לחיים להקפיא ולשים את הרכב בצד כי אתה רוצה לשקול אם בכלל כדאי. ולדבר עם ספי אחרי החג, אני יודע שהוא הצליח לחסוך הרבה מאד כסף לאנשים בהשוואה למוסך מורשה יבואן.
בכל אופן אני לא בטוח שהוא מתעסק עם גירים רציפים, אתה יכול לנסות לשלוח לו סמס עם שאלה כדי להמנע מלחכות. עוד אפשרות היא לדבר עם דוד יכול להיות שהוא יוכל לצמצם לך עלויות. והאפשרות האחרונה פרט ללתקן את האוטו היא לזרוק את הרכב לעזעזל ולהמשיך הלאה. בהצלחה |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
indra אל תתחיל איתי, תן לזמן לעשות את שלו גם אתה תעבור מכפיים לבראבו לקללות.
סמוך עלי יש לי שלוש פיאט בבמשפחה ועוד חמישה בעבודה אצל חברים , כולם בסוף מגיעים לאותה נקודה זה עניין של זמן וזה מגיע מהר מהצפוי. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
חברים - נא לא לריב. פיאט זה זבל, זה לא חדש. אבל בוא לא נהפוך את זה לשרשור מרמור על פיאט ונתרכז בלמזער לי את הנזק והסבל
![]() דוד - מה דעתך? גיבסון, הבחור מגירים עושה על האש כרגע. לא רוצה להפריע לו. אדבר איתו בצאת החג אז הוא חוזר לעבוד. לדבריו הוא נהג לתקן גירים של פיאט "על בסיס יומי". תודה נערך לאחרונה על ידי nils : 16-04-14 ב 15:38. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Senior Member
|
צטט:
2. אני גם כמובן סומך עליך ויותר מזה על החברים שלך, אבל מצטער זה לא מספיק לי. אפילו הנסיון שלי שמכיר כל מיני מכוניות מכל מיני מדינות ועם כל מיני סטיגמות לא מספיק לי. שמח בשבילך שאצלך זה אחרת. 3. מאחל לפותח שהדברים יסתדרו מהר ובזול ככל האפשר. 4. מועדים לשמחה. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
תראה, לו היית אויב הייתי שמח להמליץ לך על על פיאט.
המשפט שאמרת דיי הייתי אומר דבילי- כולם בסוף גומרים השאלה איך היתה הדרך. תתחיל לעקוב אחרי איכות ההרכבה והסיבולת של היצרן האיטלקי המפואר, זה לא מסובך. מעניין אם במרצדס המצערת שובקת אחרי 120000, הווישרים מתנתקים, והמנוע לא מחזיק 200000 על אף נסיעה רגועה במיוחד ושימוש בשמן מהשורה הראושנה. ההגה החשמלי תוך כדי סיבוב נתקע משלוש סבות שונות - כל פעם סיבה אחרת. אני לא מדבר על הגיר הרציף - הוא דווקא יחסית עמיד. בכל מקרה סע בזהירות על אף שכולנו מגיעים בסוף לאותה נקודה. רוצה להמשיך להתווכח ולהצתדק ? מיותר כי אחרי שתקנה פיאט (אלא אם קנית כבר) ותסחוב כמה שנים אתה כבר לא תתווכח. נערך לאחרונה על ידי gibson9655 : 16-04-14 ב 20:28. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
אמינות פיאט
ההגה החשמלי בפיאט הנו מתוצרת יצרנית חלפים ומכללי הרכב הענקית "דלפי" ותקלות בה אינן אומרות דבר על האיכות של פיאט עצמה, אם כי זה בכל זאת "כואב" לבעל הרכב.
הגה חשמלי מתקלקל גם במכוניות אחרות וסיפר לו זאת המומחה להגאים חשמליים, עופר קצב. אני בעלים של הרבה מכוניות פיאט, החל משנת 1968 ועד היום ובכולן היו רק מעט מאוד תקלות וזה מבלי שאני שומר עליהן במיוחד, אלא רק מקפיד על טיפולים בזמן ועם חומרים, חלפים ושמנים טובים (אני לא רוצה זול אלא רוצה טוב). להלן רשימת המכוניות פיאט שהיו לי: פיאט 1200 שנת 1959, פיאט 600 שנת 1964, פיאט 127 שנת 1973 ו 1978 (עוד כמה מכוניות פיאט 127 ששימשו אותי רק לשרות מילואים ונמכרו לאחריו, כי לא הייתי צריך 2 מכוניות), פיאט 131 סופר מירפיורי 1979, פיאט 131FL שנת 1982, פיאט רגאטה 1987, פיאט טמפרה 1991, פיאט אונו 45S שנת 1987, פיאט אונו 60S שנת 1993 וכיום פיאט פנדה 2010 ופיאט בראבו 2010. בברכה - רפי לין
|
|
|
#19 | |
|
Senior Member
|
צטט:
2. אין לי מושג כמה פיאטים עברו לך מתחת ליד בכדי שתוכל לבסס בנחרצות כזו ממצאים על מכללים ואורך חייהם. בכל מקרה אנשים נוטים להשליך מנסיון מחורבן אישי שלהם על כלל המוצרים מאותו סוג וזו תכונה אנושית מובנת, גם אם נטולת איזה שהוא בסיס סטטיסטי או הגיוני. 3. למסגרת הזו נופלת גם ההכללה הכל כך שטחית הטמונה בבקשה המוזרה לעקוב אחרי "איכות ההרכבה והסיבולת" של היצרן האיטלקי הזה. 4. בכל מקרה דמגוגיה או סיסמאות נבובות, אפילו לא נסיון אישי ופרטי אינם יכולים להוות תחליף לממצאים סטטיסטיים רציניים. 5. לי היו פיאטים, גם מכוניות אחרות, גם היום יש לי פיאט. הנסיון הפרטי שלי שונה לחלוטין מזה שלך ולטובה. עם כל זה אני נזהר מלהשליך מנסיוני הפרטי על כלל המכוניות שמייצר או ייצר היצרן הזה, גם לא מייעץ לאחרים לעשות כך. 6. עד כאן מה שהיה לי לכתוב בענין. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
indra אני אשמח אם תמצא מוסכניק שחושב שפיאט עושים רכבים טובים ואמינים ואני אשמח לדעת מי זה. זו סטטיסטיקה סבירה.
מעבר לכך אם היית משקיע במקום בלמספר משפטים - בלחפש את התקלות שרשמתי ברשת ותגלה בלי קושי שהן חוזרות ונישנות בכל העולם באותם דגמים על מספר שנות דור - אני חוזר כמו תקליט אילו הם כשלים של היצרן. המוסכים מכירים את הכשלים כחוזרים. יותר מזה תצטרך להווכח בעצמך, היה לך או לא היה לך - אני מקווה שתשאר עם ניסיון חיובי מפיאט בכל זאת מישהו צריך לקנות את החרא שהם מייצרים. רפי שמתי לב לחור בדיוק במעבר למערכות ממוחשבות מ94 והלאה. אני מוכן לשים סטייק במסעדת מו ומו ברחובות שלא יקח עוד הרבה זמן עד שההגה שלך בפנדה יתקע ואם יש לך גיר רובוטי הiא יכשל. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נורת גיר אדומה מהבהבת | nitay10 | בראבה - טכני | 12 | 19-01-14 11:41 |
| נורת מערכת דלק כתומה | idi | פונטו - טכני | 9 | 21-12-11 22:00 |
| צצה לה נורת מנוע כתומה | Cabman | פונטו - טכני | 3 | 03-07-11 16:54 |
| המנוע, מצמד ותיבת הילוכים | רפי לין | רכב כללי | 0 | 26-06-11 10:55 |
| נורת הילוכים מהבהבת - פונטו ספייס 2001 | cluber | פונטו - טכני | 2 | 02-06-10 11:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד