![]() |
תקוע בכביש- נורת הזרקה כתומה ותיבת הילוכים אדומה מהבהבת
היי... הבוקר הרכב התחיל לגמגם תוך כדי נסיעה. לאחר כדקה דוממתי והעברתי ל P. אחרי הנעה יש לי נורת הזרקה כתומה ונורת תיבת הילוכים מהבהבת באדום
הרכב מניע אבל לא זז כשמעבירים ל D. מה עושים??? |
בהדרכת מוסך שמשון ניסיתי לשחק עם ידית ההילוכים מלמעלה למטה ובחזרה כמה פעמים אבל זה לא פתר את התקלה
|
אם העלית והורדת את המוט הילוכים עד למטה וחזרה לפארקינג ,הנורה האדומה אמורה להפסיק להבהב.
נשארת רק עם הצהובה ? |
שלילי. שתי הנורות עדין דולקות. הזרקה כתום רצוף. הילוכים אדום מהבהב. בנוסף הרכב לא נוסע אחרי שאני מניע ומזיז לD
|
לא נשמע טוב, הבהוב אמור להסתיים כנראה שיש בעיה.
לי אין עצה טובה פרט ללגרור. מה חיים אומר ? |
אני מחכה לגרר שיקח אותי לחיים. כבר שעתיים מתוך מקסימום של 4 שעות המתנה חלפו....
|
מעולה נשארו לך עוד שעתיים לפחות לקלל את פיאט ולתהות איך עדיין הם לא למדו לייצר רכב ראוי ואיך הם כנראה לא ילמדו לעולם.
חג שמח. |
שלחתי ה"פ
|
:(
חיים ממוסך שמשון התקשר ואומר שלפי הבדיקות הראשוניות שהוא עשה יש בעיה בגיר (מדובר בגיר רציף ספייס ELX). אומר שייתכן וזו בעיה פשוטה שניתן לפתור או שזו בעיה רצינית שצריך להחליף את כל הגיר (להביא מפירוק בארץ או מחו"ל). כדי לדעת מה הבעיה כמובן שצריך לפרק את הגיר ולבדוק... בכל מקרה רק העבודה של החלפת הגיר זה בערך 2000 ש"ח, בלי הגיר עצמו (כמה עולה גיר מפירוק?) ממש מבאס. הגיר עבד יפה מאוד ומעולם לא עשה בעיות... לפני שאני נכנס לבור בלי תחתית עם חור עמוק בכיס במוסך יקר מאוד, יש למישהו הצעות\רעיונות\טיפים\משהו??? |
להתקשר ולהתייעץ עם ספי.
רק קח בחשבון שאין לך גרר לסגולה כי מימשת אותו. אז זה עלות גרירה אבל יכול להיות שישתלם. http://www.girim.co.il/ |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:24. |