![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
חיישן חמצן תקול, לא עשוי לגרום לעלייה כל כך מוגזמת בצריכת הדלק. אם יש כזאת צריכה, החיישן יצא מטווח פעולתו ולא יתפקד.
ז,א שאם תבדוק עכשיו שוב עם מחשב בדיקה, המחשב ירשום שהחיישן תקול, למרות שהוא חדש ובסדר. ביחס לרעש, אתה חייב לבדוק ולגלות מה גורם לו. זאת כדי שלא נשגה באיתור התקלה. כנס למוסך ובקש לדעת ממה נובע הרעש ועדכן. על בדיקת שמיעה כזאת, לא גובים תשלום. אם אין רישום על אחד מהם במחשב הבדיקה. צריך לבדוק אותם ידני. במוסכים לא בודקים ידני. אם אין קריאה במחשב הבדיקה, מתחילים להחליף חלקים בעזרת בדיקת 4 גזים עד שמוצאים. באופן כללי צריכת דלק מוגזמת נובעת, מהחלקים הבאים: א, חיישן חום מנוע (ECT) ב. חיישן אקסלרטור (APP ) ג. בית מצערת. כולל החיישן. ד. שני החיישנים, (MAP ) ו- (IAT ). דוד.
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX
|
צטט:
נערך לאחרונה על ידי yuri100 : 29-09-13 ב 00:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
אם כבלי ההצתה לא היו בסדר, והגומי שעוטף נמס היית מרגיש את זה בנסיעה.
ובסל"ד סרק המנוע היה רועד. ראה מקרה נעמה, שמס' פעמים מוסך מורשה לא עלה על הבעיה. דוד.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
אפשרי להכוונה מניסיונך דוד ,למוסך אמין שאפשרי שיתאר את התקלה בצורה מדוייקת ולא החלפת חלקים על חשבוני ,אני גר באשקלון אבל מגיע כל יום למודיעין לעבודה .אז כל מה שבדרך מתקבל .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
ניסיוני לא קשור להמלצות, אף פעם בחיי לא הכנסתי רכב לתיקון במוסך, למעט גירים אוטומטים.
תמתין לרפי לין. דוד.
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
צריכת דלק
לפני שממהרים למוסכים וזורקים סתם כסף על בדיקות והחלפת חלקים יש לבצע בדיקת דלק בצורה נכונה
ולא בעזרת מחשב הדרך שבמכונית אלא כך: תדלק המיכל מצב מלא עד שקופצת ידית התדלוק. רשום את מונה הק"מ. בצע הנסיעת בדיקה, כפי שכתוב למטה ובסוף הנסיעה תדלק שוב המיכל באותה צורת תדלוק ורשום שוב את הק"מ שבמונה המרחק. חשב כמה ק"מ נסעת וחלק את הק"מ שנסעת בליטרי הדלק שצרכת ותקבל את תצרוכת הדלק. נסיעת הבדיקה: נסיעה של לפחות 100 ק"מ, בכביש מישורי, במהירות שיוט של כ 90 קמ"ש, מזגן לא פועל (אני יודע שחם כעת), ללא מטען כבד (רצוי נהג בלבד), ללא האצות פתע. אני משוכנע שבמדידה כזאת תתקבל צריכת דלק טובה בהרבה. לרוב גם צריכת דלק זאת תהיה גבוהה מנתוני יצרן הרכב שבודק הצריכה בתנאי מעבדה אידאליים. בברכה - רפי לין
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
צטט:
המומצע היה לנסיעה במהירות של 110-130 (כביש 4 ו431) כל יום 120 קילומטר .עשה 1 ליטר ל 16. והיה עשיתי בדיקה נסיעה קבועה על 90 יצא לי 1 ל20 . כרגע הכל נפל בערך 6 קילומטר פחות לליטר . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פומטו ספייס ידנית
|
![]()
דויד היקר!
איפה אני יכולה לבדוק את הדברים האלה? א, חיישן חום מנוע (ECT) ב. חיישן אקסלרטור (APP ) ג. בית מצערת. כולל החיישן. ד. שני החיישנים, (MAP ) ו- (IAT ). יש לציין שבדקתי במחשבים, ופתחו לפונטו החמודה שלי את הצורה מה שנקרא כדיי להבין מה קורה. רפי, עשיתי בדיוק את מה שאמרת... עדיין הצריכה מוגזמת. שהספידומטר מציין שנסעתי 57 ק"מ המחוג דלק מראה שנאכל כבר רבע טנק! עזרררההה!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
צריכת דלק מוגזמת פונטו ספייס 02 8V | maher-f | פונטו - טכני | 4 | 14-04-13 21:59 |
צריכת דלק מוגזמת וזיהום אוויר HGT | מאפיונר | פונטו - טכני | 11 | 12-04-12 01:16 |
צריכת דלק מוגזמת ומעצבנת hgt | מאפיונר | פונטו - טכני | 2 | 11-03-12 01:57 |
צריכת דלק מוגזמת אונו 95 1400 | אלי_100 | אונו - טכני | 12 | 14-12-11 15:02 |
הרכבזולל דלק - צריכת דלק מוגזמת!!! | Lexxxa | בראבה - טכני | 5 | 11-08-09 15:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד