![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
צריכת דלק מוגזמת וזיהום אוויר HGT
יש ברשותי HGT 2002 הוחלפו ליפני חודש וחצי שני חיישני חמצן שהיו תקולים לפי דיאגנוזה גם ליפני שהם הוחלפו האוטו אכל הרבה דלק צריכת הדלק היא בין 8-9 קמ' לליטר בנזין וכרגע הצריכה היא גם ככה הייתי במוסך השבוע בשביל לבדוק נפילות טורים הוא בדק לי גם זיהום אוויר ואמר שהאוטו ממש מזהם אוויר ממה זה נובע? זה יכול להיות למרות ששני חיישני החמצן חדשים? והאם זה מה שיכול לגרום לצריכת הדלק הממש מוגזמת הזאת?
איך אני יכול לפתור את זיהום האוויר הזה? תודה וחג שמח איתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אני בבעיה כמו שלך..
הרכב שלי צורך דלק משהו כמו 1 ל 12 .
וגם יש לי רעשים מאיזור הסעפת פליטה למטה. ( כמו תקתוקים כאלה) לפי דיאגנוסטיקה של חבר מוסכניק הממיר קטליטי התחיל להתפרק ולהסתם ומזה הבעיה. אז אם החלפת חיישני חמצן ועדיין שותה דלק ומזהם אז אני מעריך שזה מהממיר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
ומה עושים במצב כזה מחליפים ממיר? כמה זה אמור לעלות? אין דרך אחרת לפתור את הזיהום וצריכת הדלק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מאחר ששני חיישני החמצן חדשים, נדלג עליהם.
לא הייתי "הולך" תחילה לכיוון הממיר, לא סביר ששם הבעיה. אם היה סתום, הייתה מורגשת סחיבה גרועה בנסיעה. כמובן שיש לזה השפעה על צריכת הדלק, אבל לא משמעותית. ישנם שני גורמים שיכולים להשפיע על צריכה גבוהה, ביחד עם CO גבוה. א. חיישן (IAT). אותו אני תמיד בודק ראשון. ב. קניסטר. את שניהם ניתן לבדוק ידנית. לא תמיד מחשב דיאגנוזה עולה על זה. אני יודע מה תהיה השאלה הבאה. ![]() דוד.
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אצלי בכל אופן הממיר מפורר מבפנים
אני כבר מתארגן להחליפוואז נראה אם יורגש שינוי בצריכת דלק או בסחיבה.
דוד תודה אתה תמיד נותן תשובות ענייניות וכמובן שאני יתעלק על השרשור ואשאל אין בודקים את חיישן IAT ואת הקניסטר ואת האמת אין לי מושג איפה נמצאים בכלל הדברים האלה! תודה. נערך לאחרונה על ידי forum770 : 07-04-12 ב 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
למרות שאני יכול להדריך כיצד לבדוק לבד. לא ממליץ ב-HGT להתעסק לבד.
מפיונר, כתבת שבמוסך החליפו את חיישני החמצן. חזור אליהם ותגיד שהבעיה לא חלפה. מי שמחזיק HGT, יודע או אמור לדעת שברכב זה התיקון יקר וצריך מיומנות. אז מוסך פיאט זאת הדרך הטובה ביותר לפתור בעיות. דוד.
![]() |
#8 |
Senior Member
|
אמרו לי לא ללכת למוסך פיאט מורשה עם הרכב הזה הלכתי למוסך שרפי ליין המליץ לי עליו מוסך איציק אלפה ברחובות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
הלכת למוסך יציק ברחובות. נו אז מה אמר פרט והסביר.
דוד.
![]() |
#10 |
Senior Member
|
הוא עשה לי כבר איזה חמש פעמים בדיקות דיאגנוזה בשביל למצוא למה הרכב לרכב יש נפילות טורים ולא מצא דבר בדיאגנוזה הוא אמר שיכול מאוד להיות שבית המצערת שלי כבר לא מתפקד טוב והוא עשה על הדרך בדיקת זיהום אוויר אבל בגלל שלא כול כך התרכזתי בזיהום אוויר באוטו יום לא התעמקתי בזה הוא עשה לי אינפוזיה לרכב שהורידה את הזיהום אוויר וזהו בעיקרון מה שמרגיז אותי באוטו זה הנפילות טורים ושהוא שותה הרבה דלק כנראה בגלל הזיהום אוויר ואין לי מושג כבר מה לעשות ואני מתחיל ממש להתיאש מהאוטו..
אה ועוד משו לאוטו יש ריח חזק לא בידיוק של בנזין לא יודע של מה משהו מעורבב כזה עם בנזין נערך לאחרונה על ידי מאפיונר : 07-04-12 ב 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
צריכת דלק מוגזמת ומעצבנת hgt | מאפיונר | פונטו - טכני | 2 | 11-03-12 01:57 |
צריכת דלק מוגזמת אונו 95 1400 | אלי_100 | אונו - טכני | 12 | 14-12-11 15:02 |
צריכת דלק מוגזמת בפיאט פונטו ספייס 2001...או שלא? וגם- שאלה על צמיגים | assafy | פונטו - טכני | 9 | 06-03-11 11:25 |
צריכת דלק מוגזמת. פונטו דור1 שנת 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 8 | 17-07-10 21:47 |
הרכבזולל דלק - צריכת דלק מוגזמת!!! | Lexxxa | בראבה - טכני | 5 | 11-08-09 15:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד