![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התחממות מנוע
כשהמנוע קר צריך לבדוק ולהוסיף נוזל קרור ברדיאטור ואח"כ להניע המנוע ולחממו ולבצע ניקוז אויר ממע' קרור המנוע.
אחרי כן לבדוק ולראות שחום המנוע אינו עולה ושמאורר הרדיאטור פועל כשורה בשתי מהירויותיו. לאחר מכן צריך להמשיך ולעקוב אם אין אובדן של נוזל קרור ואם אין פגם בראש המנוע. בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 26-02-13 ב 10:44. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
צטט:
אני חייב עזרה אם אפשר לנסוע ככה או לא החברה צריכה לנסוע לעבודה יותר מאוחר עם הרכב... תודה איתי. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
לא תקין
המאוורר אמור לעבוד על המהירות הראשונה. לפי מה שסיפרת יש לך בעיה בטרמוסטט. כשהמחוג בחצי ואתה בודק את הצינורות, אם העליון קר והתחתון חם אז הטרמוסטט שלך תקוע. בדוק גם שהמאוורר זורק אויר חם ולא קר. נערך לאחרונה על ידי chesh : 02-02-13 ב 20:33. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מחזק את התגובה של chesh, היא נכונה ומקצועית.
לא לנסוע ברכב. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
עשיתי שוב בדיקה הפעם שני הצינורות היו חמים במידה שווה כאשר המד על החצי אבל כאשר אני עומד עם הרגל על גז קבוע אז המחוג של החום מטפס מילימטר שניים והמאוור פועל ומוריד חזרה את המחוג לאמצע ??
![]() זה עדיין טרמוסטט או משו אחר? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
ישנה אפשרות שהמהירות הראשונה של המאוורר לא עובדת .
כאשר החום מנוע עולה מעל החצי המהירות השנייה של המאוורר נכנסת לפעולה בגלל כשל בכניסה למהירות ראשונה. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
ומימה זה יכול להיות?
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האלן צינור קרוע בפונטו ספייס ELX 2001 צריך עזרה | מאפיונר | פונטו - טכני | 20 | 10-11-12 17:57 |
| צריך עזרה לגבי תקלות בHGT | איתי398 | פונטו - טכני | 13 | 18-12-10 09:54 |
| צריך עזרה בניקוי בית מצערת פונטו 2001 sx | ddiman | פונטו - טכני | 1 | 31-03-10 19:43 |
| חודש אם הפונטו צריך עזרה לגבי חימום ברכב | doctor99 | פונטו - טכני | 27 | 05-11-09 09:28 |
| צריך עזרה - שיפורים קוסמטים לפונטו ספייס 2001. | xta11 | שיפורים וקוסמטיקה | 15 | 06-03-09 01:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד