![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
אם הוא ישתמש במצתים של NGK עם קוד זיהוי זהה למצת שמומלץ ע"י היצרן, לא צריכה להיות שום בעיה או נזק שעלול לקרות מאחר וזוהי אותה הגברת בשינוי אדרת.
קוד זיהוי במצת בעצם מצביע על מאפייני המצת וסוגו, לדוגמה דירוג חום, מבנה המצת, קוטר ההברגה, עומקה וכו'. גם NGK וגם Champion יצרו מצתים עבור פיאט.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מצתים מקוריים
ראה הסברי כאן: www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=771
בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 21-11-12 ב 18:59. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו XTZ-75 שנת 98
|
תודה רבה לכל העונים.
פעם הבאה אמרתי לחבר שלי שיקנה פשוט פלאגים של NGK עם אותו מספר סידורי שמוטבע כרגע על הפלאג המקורי.פשוט חבל לשלם 45 ש"ח על פלאג שהוא בעצם פלאג של NGK. שי |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מזגן הפסיק לקרר פתאום פיאט פונטו ספייס 2004(פרטים בפנים) | JohnPunto | פונטו - טכני | 4 | 26-06-12 23:24 |
| פונטו ספייס 2001 ב5700 פרטים בפנים | elchanan | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 24-06-12 03:50 |
| הפיאט שלי מתחילה לחלות...פרטים בפנים. | asaf123 | אונו - טכני | 2 | 18-11-11 09:29 |
| מבצע רק לחג--- פרטים בפנים (למכירה) | YuvalY | יד 2 | 0 | 11-04-11 22:01 |
| מחפש כמה חלקים לפיאט אונו פרטים בפנים. | IdoK21 | קניה | 1 | 16-02-10 23:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד