![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אתר המועדון כל הקשור באתר זה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אני לא יודע עד כמה זה ישים אבל אפשר ליצור קובץ גוגל דוק, זה קובץ שכל מי שפותח אותו ויש לו הרשאה יכול לשנות אותו במחשבו וכולם יכולים לראות את הקובץ ממחשבם בכל רגע.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
mechtech, הצעתך התקבלה ונפתח תת פורום חדש תחת הפורום הטכני.
קפצנו על ההזדמנות והעלנו תחת אותו תת פורום גם את נושא הקניות הקבוצתיות/קבוצות רכישה (במידה וכמה חברים מעוניינים לרכוש מוצר/חלק מסויים ביחד) : http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=70 בהזדמנות זו, נודה לך על האכפתיות, הרעיונות והמדריכים המושקעים והמפורטים בפורום.
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פורום מחירים והצעות רכישה
כל מי שרושם מחירים צריך להקפיד ולציין אם זה כולל מע"מ או לא כולל.
כמובן שיש לשאול ולברר זאת עם נותן השרות/מוכר כי אני נתקל בהרבה מקרים שמציינים מחיר נמוך ומסתבר שזה לא כולל מע"מ (שכיום הוא 17%). שיהיה בהצלחה לתת פורום החדש. בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 09-11-12 ב 16:16. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
נכון, לדעתי יש לכתוב את המחיר כולל מע"מ בלבד, בכל זאת רובנו אינם בעלי עסק ואין צורך לכתוב מחיר פלוס מע"מ. חשוב להוסיף כמה שיותר פרטים לגבי המוצר/תיקון וכו' והמקום בו ניתן להשיגו ולדייק ככל האפשר כדי למנוע "חפירות" מיותרות.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
צטט:
גיל, תודה רבה על ההיענות. אני בטוח שאם חברי הפורום יתחילו לשתף מידע לטובת הכלל והדבר יהפוך למנהג קבוע, אז ראשית זה יקל מאד על כולם ושנית זה אולי יהיה פתח לתחרות בין חנויות ולהוזלת מחירים. חוץ מזה, אני מבין אלה שאוהבים כלי עבודה ואשמח מאד לראות פוסט בו שיתפו מידע על כלי שאולי אצטרך. בכל חנות שקשורה לתחום הרכב, אני מציין בפני המוכר/בעל המקצוע שאם המחיר יהיה אטרקטיבי "בעליל", אדאג לציין זאת בהזדמנות שתעלה בפורום ואולי זה ישתלם לחברי הפורום וגם לו.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
צטט:
ומה עושים במקרה שאיזה מתחרה או ילד "חרג'וק" יחליט פתאום למחוק את תוכן המסמך ולהדביק שם שירים של ביאליק?
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בית מלון, יפה ומעניין, סביב נושא הרכב | רפי לין | רכב כללי | 0 | 07-12-11 23:13 |
| שאלה לגבי מחירים | david1588 | שיפורים וקוסמטיקה | 7 | 30-01-11 22:39 |
| נושא אהבה, עזרה מחהר'ה המנוסים | PUNTO 2005 | אוף טופיק | 10 | 24-06-10 22:49 |
| חידון נושא פרסים | simon377 | אוף טופיק | 7 | 06-10-08 14:35 |
| נושא הפרסום של המועדון | צביקוש23 | פורום המועדון | 8 | 11-11-07 21:08 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד