![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 127
|
ביטוח לרכב
היי רפי
האמת נשמע אחלה מחיר. בהחלט שווה בדיקה. לידיעה כללית, נכנס שחקן חדש לתחום הביטוח בארץ שיכול לגרום לתחרות רצינית והורדת מחירים. מדובר על אתר wobi. אני ממליצה לבדוק אצלהם לפני שממהרים לרכוש. קישור לאתר wobi ביטוח מקיף |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
ממליץ בחום
אני אישית עשיתי הכל דרך אצולה סוכנות ביטוח מעולה עם שירות מצויין, שני חברה שמבינים גם בביטוח וגם בכלכלה..
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
כן.. "Wobi" אחלה של אתר, גם אין צורך להמתין להצעות מחיר בדוא"ל או שיתקשרו. לי אישית יוצא להחליף מדי פעם את חברת הביטוח. טפו...טפו.. אף פעם לא היה לי צורך בשירות שלהם, כך שזה בעיקר רק בגלל המחיר. הייתי שנה אחת בביטוח "ישיר" ואנ'לא אחזור לשם כנראה לעולם. ביטחתי מס' שנים אצל "שירביט", אך עברתי בגלל שהם העלו את מחיר הפוליסה בזמן שאחרים הורידו, עניין של עיקרון. היום אני מבוטח, כבר מס' שנים ברצף אצל סוכן ביטוח, שאמנם מדי שנה מנסה "להקפיץ" לי את הפוליסה בכמה מאות זוזים, אך בזכות אתרים כמו "Wobi" אני מצליח לשמור על מחיר סביר, שנה אחר שנה.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חנות חלפים מומלצת לפיאט (פונטו) ברחובות | dsela | בעלי מקצוע | 4 | 26-08-11 11:44 |
| מגעים למכירת סוכנות BMW לדלק מוטורס | רפי לין | רכב כללי | 0 | 11-07-11 14:29 |
| סרטון ענק של עובדי סוכנות פיאט | פיני | תמונות וסרטונים - פיאט | 4 | 06-05-11 19:18 |
| נפתחה סוכנות אבארט | רפי לין | פיאט כללי | 17 | 06-08-10 19:10 |
| צמיגות שמן מומלצת לגירספייס 2001 ? | 11efraim | פונטו - טכני | 4 | 26-03-08 23:28 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד