![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
גלגל הגה בפיאט בראבו
אני נסעתי בשוייץ, לפני כמה שנים, גם בבראבו שכורה והכל היתה תקין במכונית וכיום ברשותי פיאט בראבו 2010 בת 11 חודשים והכל בה כשורה (כולל גלגל ההגה).
התקלה היחידה עד היום (לאחר רק כ 17,000 ק"מ) היא שאזלו המיים במיכל המתיזים וצריך היה למלא המיכל. יתכן שנהג בבראבו שנסעת בו, מישהוא עצבני שנעץ בגלגל ההגה צפורניים וקלקלו. בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו איבו, רנו מגאן
|
רפי אני מודה לך על התגובה
אבל 17000 קילומטרים אחרי שנתיים ?
למה קנית אוטו עדיף טוסטוס אבל בכל מקרה היה בחור שהגיב בפוסט אחר שגם אצל אחותו בגראנדה נסדק הפלסטיק . ואני חייב לציין שהכן יש לי מגן שמש בחלון הקידמי . אני לא אומר שהמוסך לא בסדר או שפיאט לא בסדר אני מעלה תהיה לגבי איכות החומרים ברכב. דרך אגב בתור מהנדס חומרים אני יכול להגיד לך שבמידה וזאת הייתה תופעה חוזרת(עם או בלי מגן שמש ) זה היה מוכיח שזה חומר גלם זול. אבל אחרת זאת מקריות של כשל שמתרחשת אחת לכמה. בכל מקרה הזמנת החלק על חשבון פיאט באמת צודק והוגן אבל אני עדיין חושב ש-1500 שח תיקון מהשמיים באוטו יחסית חדש הוא מאוד יקר . בעוד שאצל אבי במאזדה 6 הוחלף ריפוד הכיסא של הנהג חינם לאחר 5 שנים ! אני מאוד אוהב את פיאט(בינתיים) למרות שהאורות ברכב מהבהבים לפעמים בלי סיבה נראית לעיין ואף מכונאי לא מצליח להבין למה או לפתור את הבעיה . הסיבה שאני אוהב את פיאט היא בגלל שהם מייצרים מכוניות סופר יפות וחסכוניות וסובלים משם רע (יש לי חולשה לאנדרדוג). אבל לגבי איכות זאת שאלה מבחינתי . |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדריך מצולם: התקנת חיבור AUX בפיאט בראבו 2010 | CornHolio | אודיו | 12 | 03-08-14 20:19 |
| דש בורד שבור בפיאט איבו 2010 | gruyon | פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון | 3 | 24-07-12 09:57 |
| פונטו איבו 1.4 2010, פילטר פתוח ושיפורים אחרים? | adamland | גרנדה פונטו - טכני | 7 | 02-11-11 01:37 |
| מה לשפר בפיאט פונטו איבו 2011 חדשה | omrivm | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 13-10-11 19:42 |
| פגוש שבור - ספייס | פורום הגראז' | 0 | 16-09-07 20:15 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד