![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
אתה מדבר על משהו אחר
כשאתה פותח סוויץ' מבלי להניע, משאבת הדלק בונה לחץ (זה הרעש שאתה שומע) ואז מתכבה נורת ההזרקה ואפשר להניע את הרכב. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
טוב הצלחתי להקליט היום את הרעש המוזר הזה לאחר נסיעה ארוכה שהרכב חם.
האם זה מה שאתה שומע? מי שלא יכול לראות את הסרטון כאן הנה הלינק: http://www.youtube.com/watch?v=flKCMNZyV7E |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס ELX
|
האם זה קרה בנסיעה עם מזגן???
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
לא
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Grande
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
חברים... הצילו.. זה חזר!!
ושמתי לב שככל הנראה "הצפירה" מופיעה גם במהלך הנסיעה. היום תפסתי אותה על חם איזו פעם/פעמיים בנסיעה איטית. בסוף הנסיעה כאשר הגעתי לחניה, קפצתי מהרכב, הרמתי מושב אחור, פתחתי את הדלת של מיכל הדלק והמתנתי לצפירה עם "נבוט" ביד וכעבור דקה וואלה היא השמיעה את קולה העמום. ועם כל זה, בגלל "העמימות" כנראה, עדיין לא הצלחתי להבין מהיכן "ריבונו של פתח תקווה" הצליל הזה מגיע. אני חושב שזה קשור לאוויר שנפלט מחריר או עובר בצינור או משהו בסגנון. אולי קשור למע' פליטת אדי הדלק, אני עדיין לא יודע. יכול להיות ששסתום הקניסטר, אעפ"י שהוא בצד הקדמי של הרכב "מפליץ" מדי פעם תחת לחץ והצפירה נשמעת לכל אורך הצינור. יכול להיות שאחד מהחיבורים של מע' הדלק מהמנוע למיכל הדלק, משחרר לחץ מדי פעם? עכשיו שהצליל חזר בתדירות גבוהה יחסית, כמעט כל נסיעה של מעל חצי שעה, אני רק צריך לחכות לצליל בפינה, או יותר נכון במקום ספציפי בכל פעם. chesh, זהו בדיוק הצליל.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חלק מוזר ברכב? | idi | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 24-12-11 21:18 |
| רעיון להפגנה של חברי המועדון כנגד עליית מחירי הדלק | Amit | אוף טופיק | 7 | 13-01-11 11:05 |
| פתאום הHGT מגמגם ונכבה בסל"ד סרק.. יד רעיון? | agent5 | פונטו - טכני | 22 | 26-12-08 17:34 |
| רעיון... | sinfreda | פורום המועדון | 3 | 22-10-07 20:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד