![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
טוב אז קודם כל יש עשן שחור וריח מאוד חזק של co דבר שני שמוצאים פלאג הוא שחור אני אנסה לנתק את הלמדה ונראה מה קורה. אני אבדוק גם אולי להחליף את החיישן map תודה רבה עמית
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
מנהל
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מישהו נגע לך בטיימינג
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
מנהל
|
לא האוטו עבד יפה מאוד בגלל זה אני לא יודע מה יכול להיות הבעיה, הוא מניע והכל רק שאחרי רבע שעה של עבודה הוא מציף את הבוכנות בדלק והטורים בסרק עומדים על 500
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
השלב הראשון כמו שאמר עמית הוצא תקע חיישן למבדה בצמוד לקיר האש
עשה איפוס למחשב ע"י הוצאת קוטב מינוס מהמצבר וקצר עם הפלוס המתן כמה דקות לאיפוס מהלך כזה מנטרל את הבעיה וכך תדע אם הבעיה מחיישן למבדה לאחר מכן הפעל את המנוע ותראה אם יש שינוי שלב שני בדיקת וסת לחץ דלק אם יש לך לחץ של 3 באר שלב הבא בדיקת אינגקטורים ,בדיקת מתח הצתה יתכן שאין ניצוץ חזק כל תקלה במערכת החיישנים מחייבת ריסט למחשב כדי שינקה את התקלה חפש פה בפורום את כיוון תזמון ההזרקה לדעתי שם הבעיה |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
מנהל
|
צטט:
דבר שני אני אנסה לעשות מה שאתה ועמית אמרתם אתה חושב שזה חיישן תיזמון הזרקה, אם באמת זו הבעיה איך זה יכול להיות שיצא מתזמון? האוטו לא אצלי בבית אני אנסה לנסוע לשם מחר ולראות את זה תודה על העזרה |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
מנהל
|
שלום חברים
יש משהו חשוב שאתם צריכים לדעת הלמדה באוטו היא לא מקורית והיא מחוברת דרך חוטים ולא עם קונקטור, מה אתם אומרים על זה? שוב תודה |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
אין בעיה בחיבור של חיישן כזה
פשוט הרכיבו חיישן אונברסלי שמגיע ללא תקע ולכן החיבורים באמצע האם נגעו בטיימינג זה לא אומר שהרכב נוסע תקין פשוט לא כיוונו את חיישן תיזמון ההזרקה זאת השאלה יכול להיות הרבה דברים צריך לבדוק כל חיישן ולהגיע לנקודה הרכב הוא בעייתי ולכן צריך לדעת לטפל במערכת הזאת יתכן שבסופו תצטרך ללכת למומחה שיטפל בבעיה |
|
|
|
|
|
#19 |
|
מנהל
|
יאיר
כפי שאמרתי לך לא נגעו בטיימינג! האוטו עבד יפה עד שיום אחד התחיל להציף מלא דלק ושוב אני אומר שגם בעל הרכב הקודם וגם אני לא התעסקנו עם הטיימינג ועם חיישן תזמון הזרקה אז יכול להיות שזה הלמדה, אני אעשה כמו שאמרת ונתחיל לפסול אפשרויות אז טיימינג זה לא חיישן הזרקה גם לא חיישו MAF גם לא מחשב גם לא יכול להיות למדה או לחץ דלק גבוה, או מזרקים או חיישן MAP או משהו אחר שלא עלה לי בראש לא חושב שהצתה לא בסדר כי יש הצתה טובה (פלאגים חדשים וכבלים גם) מה אתה חושב יאיר תודה על העזרה |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
יש בעיה בהצתה שהרי הדלק לא נשרף
הפתרון שלי הוא דוד או למוסך ששכחתי את שמו אבל טוחן כסף |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הצעת מכיר לתיקון פונטו 69 ידני | Nikita1989 | פונטו - טכני | 4 | 18-04-10 10:21 |
| הצעת מחיר לטיפול 80k פונטו דגם אקטואל 2006 | shirant | פונטו - טכני | 12 | 06-10-09 00:53 |
| הצעת חיסכון | קניה | 22 | 18-05-07 03:42 | |
| הצעת מחיר | פורום הגראז' | 4 | 11-03-06 22:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד