![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
אני בספק אם יש קשר לחיישן המים ,
הדבר הכי בטוח תנתק את חיישן הלמבדה . תניע תראה אם יש שינוי . המחשב אמור לעבוד לפי נתוני יצרן ולא לפי החיישן כאשר הוא לא קיים , אם החיישן משקר והמנוע עשיר אמור להיות שינוי לטובה כאשר תניע ללא חיישן . את לחץ הדלק אפשר למדוד ולווסת לערך של 3 באר . אמור להיות בסדר למערכת הדלק הזו . מעבר לזה אולי סריקת חיישנים תלמד אותנו דברים שלא ידענו . אפשר גם לנתק את המחשב ללילה לראות אם יש שינוי . הבעיה תחזור אם זה חיישן . אבל בדקות הראשונות אמור להסתדר . עמית יתכן ויש לי חיישן MAP חדש של פיאט קופה , אם זה מתאים אני מוכן להשאיל לך אותו לבדיקה . עמית
|
|
|
|
#2 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
צטט:
תשמע אני גם החלפתי את המחשב וזה ממשיך את התקלה, אני אנסה לעשות מה שאתה אומר לנתק את הלמדה ונראה מה קורה. החיישן של הקופה אותו דבר? אם אני מנתק אותו או אפילו מקשר בין החוטים של החיישן MAP זה אמור להשפיע? עמית עוד פעם אני שוב מודה לך מאוד תודה על העזרה |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל
|
עמית
קראתי עכשיו קצת על הלמדה עכשיו מה שאומרים זה שחיישן למדה הוא זה שמתקן את התערובת כשהתערובת עשירה מדי או לא יודע לתקן כי זה קורה בגלל תופעה אחרת כשהתערובת עניה זה הוא שלא מצליח לתקן את כמות הדלק שמרססים המזרקים שזה אומר שהחיישן תקול מה אתה אומר על זה, זה נכון? תודה ושבוע טוב |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
יכולת התיקון של ההזרקה ע"י הלמבדה הוא יחסית נמוך אני יוכל להעריך עד 30%. אם בוצע שינוי במזרקים או בלחץ הדלק , ניסיון לתיקון של 10-30 % ע"י הלמבדה לא יספיק . והמזרקים יזריקו יותר דלק .
בכל מקרה . תנתק תראה מה קורה כשמניעים . אגב איך אתה יודע שהמנוע עובד עשיר ? עמית
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
עמית הגוזל יושן טוב אז אתה חוזר לפורום טוב מאוד
בנוסף לחיישן הלמבדה ישנו עוד חיישן שהרבה לא יודעים להתעסק איתו חיישן תזמון הזרקה |
|
|
|
|
|
#6 |
|
מנהל
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
מנהל
|
טוב אז קודם כל יש עשן שחור וריח מאוד חזק של co דבר שני שמוצאים פלאג הוא שחור אני אנסה לנתק את הלמדה ונראה מה קורה. אני אבדוק גם אולי להחליף את החיישן map תודה רבה עמית
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
מישהו נגע לך בטיימינג
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
מנהל
|
לא האוטו עבד יפה מאוד בגלל זה אני לא יודע מה יכול להיות הבעיה, הוא מניע והכל רק שאחרי רבע שעה של עבודה הוא מציף את הבוכנות בדלק והטורים בסרק עומדים על 500
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
השלב הראשון כמו שאמר עמית הוצא תקע חיישן למבדה בצמוד לקיר האש
עשה איפוס למחשב ע"י הוצאת קוטב מינוס מהמצבר וקצר עם הפלוס המתן כמה דקות לאיפוס מהלך כזה מנטרל את הבעיה וכך תדע אם הבעיה מחיישן למבדה לאחר מכן הפעל את המנוע ותראה אם יש שינוי שלב שני בדיקת וסת לחץ דלק אם יש לך לחץ של 3 באר שלב הבא בדיקת אינגקטורים ,בדיקת מתח הצתה יתכן שאין ניצוץ חזק כל תקלה במערכת החיישנים מחייבת ריסט למחשב כדי שינקה את התקלה חפש פה בפורום את כיוון תזמון ההזרקה לדעתי שם הבעיה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הצעת מכיר לתיקון פונטו 69 ידני | Nikita1989 | פונטו - טכני | 4 | 18-04-10 10:21 |
| הצעת מחיר לטיפול 80k פונטו דגם אקטואל 2006 | shirant | פונטו - טכני | 12 | 06-10-09 00:53 |
| הצעת חיסכון | קניה | 22 | 18-05-07 03:42 | |
| הצעת מחיר | פורום הגראז' | 4 | 11-03-06 22:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד