![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
עד כמה שאני יודע, אביפרטס לא מבצע ניקוי, אלא רק מכירה או החלפה לחדש.. אני גם מזמין אצלו
והוא שולח לי לרחובות. במשך שנים היינו מוסרים רדיאטורים לניקוי, אצל מתקן רדיאטור. ואף פעם לא הייתה בעיה עם זה. בשנים האחרונות התפתחה מגמה להחליף (גם מנועים מיבוא, במקום אוברהול). החלפנו רק במקרה של תאונה, כאשר הרשת נמעכה. ברור שחדש נותן הרגשה יותר טובה. להבדיל, כמו בת זוג חדשה מידי פעם, שלא תיתן יותר מהישנה. (כך לפחות הסביר לי francis_r המנוסה) ![]() דוד.
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כדאי להחליף חדש עולה 400 ש"ח אם הייתה אומר כמו שהציעו לו במוסך 1500 ש"ח אז זה סיפור אחר
תיקון לא מבטיח אטימה טובה לכן לא צריך לשבור את הראש והולך על חדש דוד מאיפה הניסיון שאחרת לא נותנת יותר מהישנה
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
לא כתבתי שזה מהניסיון. אלא ממה שהסביר לי רון פרנסיס. גם רפי אוהב את הנושא הזה.
![]() אם תראה איזו תמונה שלח לי רפי לפני מס' חודשים, גם אתה תתחיל להתעניין בנושא. ![]() דוד.
|
|
|
|
#24 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אני מבין שהרדיאטורים אצל שמשון מצופים זהב.
מחר אני אצל אבי פרטס. כמה זה צפוי לעלות? (יאיר כתב 400 + הרכבה...) תודה לכולם על העזרה. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
בדור ראשון עלה לי 350 ש"ח לפני שנה
מאמין שהרדיאטור בספייס דומה כך שהעלות לא צריכה להיות גבוהה בהרבה תומר לו שמועדון פיאט ממליץ עליו אוליי יתן משהו |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
לא צריך לומר "מועדון פיאט".
חבר הפורום m.l, קנה לבד רדיאטור לספייס 2002 ב-350 ש"ח. וארז הרכיב לו. דוד.
|
|
|
|
#27 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Member
הגלגלים שלי: בראבו
|
התקשרתי לקבל הצעה לטיימינג לבראבו, זאביק ממורשה נתניה, פבל ממורשה חדרה, מוסך פיאט בחיפה כולם אמרו לי בסיבובת 1,200 ש"ח בעוד ששימשון אמר לי בין 2,500 ל 3,000 אם לא יהיו בעיות בדרך.
שאלתי אותה למה כזה יקר, הוא אמר לי משו בסגנון של אצלי אתה מקבל איכות, אנשים לא סתם באים אליי בכול הארץ, אין מצב שאלה המחירים במוסכים האחרים....קיצר כול מה שבדרך כלל אומרים במצבים כאלה.
|
|
|
#29 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
הגיע הזמן להחליף...
או שכישורי המו"מ שלי גרועים במיוחד, או שהמחירים בשרשור לא מדוייקים.
"אבי פרטס" , "מוסך התלתן" ו "רדיאטור רחובות" - כולם רוצים 800-850 ש"ח על רדיאטור חדש+הרכבה+נוזל קירור (וולווליין ???? רדיאטור רחובות טוען שזה הנוזל שצריך, ולא פאראפלו). בכל אופן - יש דרך להוזיל עלויות או שללכת על 800? |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
אתה מערבב שני דברים עלות הרדיאטור ובנוסף עלות הרכבה
להרכבת רדיאטור נכונה וקלה צריך לפרק פגוש קדמי + פנסים + בטנה לוקח זמן שהוא כסף כך שאם תחבר רדיאטור בסביבות 350 +נוזל 90 +עבודת פירוק תגיע לסכום שנקבתה והוא סביר ובזה נסגור את העניין אין ארוחות חינם אלה אם אתה עושה את העבודה |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נורת מנוע דולקת לאחר כיבוי מנוע פתאומי-עזרה? | YuriFink | פונטו - טכני | 3 | 11-11-11 20:34 |
| מנוע מתחמם + מאוורר תקול + מנורת מנוע דולקת עזרה ! | dekel | פונטו - טכני | 22 | 02-08-11 01:14 |
| שיפוץ מנוע פונטו S55 מנוע 1108 | vadvad | פונטו - טכני | 11 | 10-05-10 15:36 |
| כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
| התקנת מד חום מנוע בפונטו 55 מנוע 1108 {עזרה דחוף} | פורום הגראז' | 3 | 31-03-06 11:18 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד