![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
נורת מנוע דולקת לאחר כיבוי מנוע פתאומי-עזרה?
אהלן.
נסעתי לי לתומי ולפתע הייתי חייב לתת ברקס, לא באשמתי, הבעיה שהייתי בהילוך גבוה. אתם כבר מבינים שבטיפשותי כביתי את המנוע. הבעיה שכשניסיתי להניע למנוע היה כאילו חסר מיץ, אחרי 4 ניסיונות הוא שב לחיים, והנסיעה הייתה תקינה. אבל נדלקה נורה של המנוע. אני די מודאג כי מצפה לי נסיעה ארוכה מאוד מחר, והמוסך שלי (מוסך השלושה בת"א) יהיה עמוס גם הוא. כמה חמור זה יכול להיות? תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נורת תקלה דולקת
לא בטוח שמוסך השלושה יהיה עמוס (מסור שם ד"ש לאבי רבאייזן ממני ושבקשתי שיסייע לך).
במקרה ובכל זאת מחר הם עמוסים/סגורים וכו', פנה אל חיים במוסך פיאט שמשון שביהוד: www.musach.co.il/details.asp?id=60 בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אל דאגה, לא יכול להיות מכך נזק חמור.
דוד.
![]() |
#4 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
שינוי חד בעלילה.
היום בבוקר הנעתי את האוטו והנורה לא נדלקה, =). אז הבעיה נעלמה? היא מתנהגת יפה כרגיל ואין סימנים לשום תקלה... צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רעידות אחרי כיבוי מנוע + רעש של שריקה רצועה | liorkin | אונו - טכני | 2 | 04-10-11 08:50 |
מד חום מנוע עולה מעט מעל החצי לאחר כיבוי והדלקה | dudi1422 | פונטו - טכני | 3 | 03-09-11 19:01 |
בבקשה? אני צריך עזרה. נמאס לי כבר! (נורת מנוע נדלקת ורכב מגמגם) | hatem_abed | פונטו - טכני | 1 | 17-07-10 14:37 |
מאוורר עובד זמן רב גם לאחר כיבוי מנוע - פונטו 00 | אברג'ל ד | פונטו - טכני | 7 | 25-09-09 13:15 |
מנוע(?) פועל לאחר כיבוי. | gamba | בראבה - טכני | 2 | 05-09-08 02:37 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד