![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מד חום מנוע עולה מעט מעל החצי לאחר כיבוי והדלקה
שלום לכולם
יש לי תופעה מוזרה , חום המנוע גם בנסיעות ארוכות עם מזגן לא עובר את החצי אבל אם אני מכבה את האוטו ומדליק אותו שוב לאחר מס' דקות (0-20 דק') 1.מד החום עובר את החצי בשתי קווים בערך מה שגורם למאוורר להסתובב במהירות הגבוהה שלו ,לאחר כ-30 שניות החום יורד לחצי והמאוורר מפסיק להסתובב או מוריד את המהירות 2.תופעה נוספת קשה להדליק את האוטו כאילו אין מצבר מה שלא קורה כשהאוטו קר או לאחר שהאטו היה כבוי יותר מחצי שעה. פונטו ספייס young 60 2002 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
בעיה מס' 1. הניע את המנוע כאשר הוא קר , פתח מכסה מנוע המתין מעט וראה אם הוונטה מתחילה לעבוד במהירות הנמוכה או ישר בגבוהה. אם ישר במהירות הגבוהה, המגעים בנגד לקויים.
בעיה מס' 2. יש לבדוק מצבר וטעינה. דוד.
![]() |
#3 |
Junior Member
|
כשהמנוע קר המאוורר לא מסתובב לאחר מס דקות
כשהמנוע מתחמם המאוורר מסתובב במהירות רגילה לא מהירה וכמובן שהחום לא עובר את החצי לאחר כדקה המאוורר מפסיק להסתובב (מצב תקין) לגבי המצבר/טעינה אם הם לא תקינים למה שהאוטו קר הוא נדלק מיד ללא שום בעיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
כתבת,"כ-30 שניות החום יורד לחצי והמאוורר מפסיק להסתובב או מוריד את המהירות".
מה הכוונה ל-או ?. האם פעם כן ופעם לא ?. יש מצב שבגלל מצבר חלש הרכב לא מניע או לא מניע טוב, וכעבור חצי שעה הוא מניע. לא אכנס עכשיו לפירוט התופעה, בגדול המצבר חלש. בכל אופן ישנה עוד אפשרות שהבעיה בסטרטר. כאשר הסטרטר חם העוגן משפשף בשדות. בגלל בוכסות שחוקות. זה גורם לצריכת זרם מוגברת. ואם נשלב את זה עם מצבר חלש, נקבל תופעה של קשה להדליק את האוטו כאילו אין מצבר. בנוסף לבדיקת מצבר וטעינה יש לבדוק צריכת זרם סטרטר כאשר המנוע חם. דוד.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אורות עכבר ממשיכים לעבוד גם לאחר כיבוי מחשב. איך מכבים? | stio | אוף טופיק | 16 | 02-12-09 02:06 |
מאוורר עובד זמן רב גם לאחר כיבוי מנוע - פונטו 00 | אברג'ל ד | פונטו - טכני | 7 | 25-09-09 13:15 |
פונטוhgt רעש תיקתוק מההגה לאחר כיבוי המנוע+ שאלה לגבי התקנת טלפון קבוע ברכב | yaniv hgt | פונטו - טכני | 22 | 28-04-09 22:42 |
מנוע(?) פועל לאחר כיבוי. | gamba | בראבה - טכני | 2 | 05-09-08 02:37 |
טמפ עולה מעל החצי פונטו 1100 | Amit | פונטו - טכני | 2 | 02-04-08 20:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד