![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#51 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר שכחת לכתוב שגם לחיישן החמצן לא הצלחנו להיתחבר.
דוד.
|
|
|
|
#52 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
לפי מה שרשום באתר
http://www.multiecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx נראה שאתם לא יכולים להתחבר עם כבל VAG למחשב הגה כוח רק עם כבל ELM327 תוכלו, לא צריך מתאם בשביל זה כן צריך כבל בלי נגד טרמינציה מניסיון. מה ז"א לא הצלחתם להתחבר לחיישן חמצן ? נכנסתם לרובליקה של הפרטרים ו.. ? Fiat Punto '03 1.2 16V Bosch Motronic ME7.3H4 EOBD Injection |INFO|DTC|DTC EX|PRM|ACT| KLELMOBDKey Bosch Motronic ME7.3H4 EOBD Injection (Outside EU) |INFO|DTC|DTC EX|PRM|ACT| KLELMOBDKey FUJI SG-CVT Automatic Gearbox |INFO|DTC|DTC EX|PRM| KLELMOBDKey Bosch ABS 8 |INFO|DTC|DTC EX|PRM|ACT| KL 1ELM 1OBDKey 1 A1 Bosch ABS 8 VDC |INFO|DTC|DTC EX|PRM|ACT|ADJ| KL 1ELM 1OBDKey 1 A1 TRW MY97 Airbag (2F-2L-I) |INFO|DTC|PRM| KL 3OBDKey 3 A2 TRW MY97 Airbag (2F-I) |INFO|DTC|PRM| KL 3OBDKey 3 A2 TRW MY99 Airbag (2F-2L-2T-I) |INFO|DTC|PRM|ACT| KL 3OBDKey 3 A2 TRW MY99 Airbag (2F-2T-I) |INFO|DTC|PRM|ACT| KL 3OBDKey 3 A2 Delphi Electric Steering |INFO|DTC|PRM|ACT|ADJ| ELMOBDKey Service Interval Reset (Base) |INFO|ADJ| ELMOBDKey Service Interval Reset (Comfort) |INFO|ADJ| ELMOBDKey Instrument Panel Marelli (Base) |INFO|DTC|PRM|ACT|ADJ| ELMOBDKey Instrument Panel Marelli (Comfort) |INFO|DTC|PRM|ACT|ADJ| ELMOBDKey Body Computer Delphi/Marelli |INFO|DTC|PRM|ACT|ADJ| ELMOBDKey Body Computer Marelli MY03 |INFO|DTC| ELMOBDKey CAN Info |INFO| ELMOBDKey CAN Info |INFO| ELMOBDKey CAN Setup / PROXI Alignment Procedure |INFO|ADJ| ELMOBDKey CAN Setup / PROXI Alignment Procedure |INFO|ADJ| ELMOBDKey Denso climate control (Dual zone) |INFO|DTC| ELMOBDKey |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
שלושה ימים של בילבולים וטלפונים לחבריי הפורום לא הועילו. הבחור פתר את הבעיה בצורה פשוטה ביותר. עכשיו לא צריך מתאמים "ושאר ירקות".אפשר להיכנס גם להגה החשמלי, לחיישן החמצן ולכול השאר. gibson9655, לא צריך לנתק שום נגד. ירדה לי אבן מהלב. תודה לעידן אתה אלוף. דוד.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
מסתבר שהאוכל של בלה עושה קסמים, ישר אחרי הארוחה הבעיה נפתרה.
היה צריך לבחור במצב סימולציה על מחשב ההגה ולא להתחבר אליו ישירות. גם למחשב הרכב הכללי ניתן להיכנס עם אותו כבל (ELM327) מה שפירקנו יאיר, לא היה צריך לנתק שום נגד. התוכנה היא Multiecuscan, משום מה ב Fiatecuscan ניתן להיכנס רק עם כבל VAG למחשב הרכב. בקיצור סתם בלבולי מוח, העיקר הכל עובד עכשיו ודוד יתחיל לקחת תמלוגים עכשיו על התחברות למחשב |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אשמח אם תוכל לפרט את אופן ההתחברות למחשב ההגה, באמצעות איזה כבל, איזה תוכנה וכל פרט רלוונטי.
תודה |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Senior Member
|
יש להשתמש בתוכנה MultiECUscan ולא FiatECUscan
אפשר גם להוריד את החינמית מכאן http://www.multiecuscan.net צריך לחבר כבל ELM327 בלי מתאמים, לבחור את דגם הרכב, ובצד שמאל Electric Steering Wheel ואז ללחוץ על Simulate, לא על Connect. ואתה בפנים. עם אותו כבל אפשר להתחבר גם למחשב הרכב (Engine). משום מה עם התוכנה FiatECUscan הוא לא עובד. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אבל Simulate זה סימולציה..., אין כל קשר בין הנתונים שאתה מקבל ב Simulate לבין הנתונים בפועל. בכל רכב שתבחר אתה תקבל את אותם ערכים, זה מעין הדגמת התחברות למחשב.
אני לא בטוח במאה אחוזים למה שאמרתי אבל ממליץ לך לבדוק את זה. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Senior Member
|
מצב סימולציה רק מסמלץ את האפשרויות ואת יכולות התוכנה, זה לא מצב אמיתי.
דוד לגבי הנגד - בכבלים הסינים קשה לי להאמין שתצליח להתחבר למחשב ההגה בלי ניתוקים מבלי להוריד נגד אלא אם היצרנים הסינים כבר הורידו אותו בכבלים האחרונים. בכל מקרה פעם קודמת ממה שאני זוכר לא הצלחתם להתחבר לכלום עם כבל ELM327, תבדקו שוב אם אתם יכולים להתחבר לפחות למחשב הרכב כי אז זה חדשות לעומת מה שאני זוכר. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Senior Member
|
אז כנראה הגענו לנקודת ההתחלה אם כך המצב, למרות שעכשיו הוא מתחבר למחשב הרכב עם הכבל ELM327.
דוד כשיהיה לך זמן תנסה להתחבר עוד פעם להגה מבלי להתחבר לרכב. כלומר רק להפעיל את התוכנה במחשב ללחוץ על Simulate ולראות מה קורה. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Senior Member
|
עידן - כשלוחצים על simulate לא מתחברים לכלום
המחשב יכול להיות מנותק בשירותים ואתה תראה מצב כאילו מחובר - זה רק נועד להדגים את התוכנה ויכול גם לתת למפעיל מושג על איך הפרמטרים נראים באופן תאורטי. אין משמעות למצב הזה, צריך להשתמש רק במצב connect כדי להתחבר לאחד מהמחשבי רכב (ראשי, הגה , כריות אוויר או ABS) |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התייעצות לאחר החלפת רדיו דיסק | forum770 | אודיו | 8 | 20-12-12 20:02 |
| התייעצות - תקלה לאחר טיפול במוסך מורשה | IdanK | גרנדה פונטו - טכני | 8 | 18-11-10 18:22 |
| מיואש מהפונטו וחושב למכור- הרכב מתחמם. | shaharmilo | פונטו - טכני | 17 | 07-06-10 17:51 |
| התייעצות בנוגע לטיפולים לאחר רכישת ספייס | JunoBoy | פונטו - טכני | 5 | 11-03-10 08:41 |
| אוסף דעות, למכור את האונו או לא למכור | Liber | פיאט כללי | 12 | 12-12-09 22:05 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד