![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#35 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט hgt
|
אתם כל הזמן מתעסקים בדמי החבר וזה בכלל לא חשוב כל ההוצאות שלכם במפגשים אפשר לחלק בין כולם ואז גם זה יעלם. אתם הופכים משו מאוד פשוט וקל שאמור להיות נטו להנאה למשו מאוד מסובך וחבל.
צריך לדאוג למפגשים יותר מעניינים להעביר אותם יותר לאזור המרכז (ר"ג נשמע מצוין) ולראות איך כל זה מתפקד. לארגן מפגש זה דיי פשוט קובעים תאריך לא משנים אותו כל 5 דקות כותבים מה צריך להביא, כל אחד כותב מה הוא יכול להביא וזהו יש מפגש. נקודה אחרונה טייול נהיגה יכול להיות דבר מעולה ונראה לי תהיה הענות גבוה ומי שאין לו רכב ספורט שיגיע ויפסיק כבר להרגיש מקופח ולא מתאים, לנסוע בכבישים מפותלים זה כיף בכל רכב במיוחד אפ אחרי זה אפשר לארגן איזה על האש נחמד. |
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מישהו יכול להגיד לי איפה ניתן להשיג דיזה חשמלית?! | saidy278 | פונטו - טכני | 3 | 04-07-10 08:52 |
| טיפול 140K + טיימניג לHGT + פרוט הצעת מחיר | etsuitup | פונטו - טכני | 8 | 09-03-10 19:41 |
| האם כדאי להביא טמפרה טורבו ע"י תושב חוזר? | צביקוש23 | פיאט כללי | 1 | 12-10-08 18:58 |
| אני הולך להחליף 4 בולמי זעזועים לKYB- מה אני צריך להביא למתקין. | 11efraim | פונטו - טכני | 0 | 27-01-08 20:30 |
| סליחה אבל רק יכול להגיב להודעות בפורום זה | אתר המועדון | 2 | 02-01-07 03:07 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד