![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר, נראה שלא הקשבת לכול מה שאמרתי לך אתמול.
![]() לפחות שמעת לי כאשר אמרתי לך שהבעיה בוולוו, לא נובעת ממפסק אורות ראשי או קונקטור פנס ראשי לא תקינים. אחרת היית חוזר הבייתה במונית. ![]() לא תוכל לשבור מיתוסים בפורום. רק בטלוויזיה אפשר. ראה את התכנית "שוברי המיתוסים". הבעיה בין פראפלו לבין נוזל קירור פשוט, אינה במחיר המחיר זניח. אלא בעצם העניין שאין לפראפלו את התכונות שאנשים כעדר הפכו את זה למיתוס. נסעתי כשלוש שנים בפיאט 98 עם מים מהקולר, ולא קרה נזק או התחממות. "כל יצרן מגדיר נוזל קירור כזה או אחר כדי שיוכל להרוויח" אהבתי. חוץ מדיבורים, אף אחד לא הוכיח שחייבים להשתמש בפראפלו. אז שכול אחד יכניס את הנוזל שבא לו, לפחות זה משפר את ההרגשה. נא לא לשכוח להביא לי את כריות הבולמים. דוד.
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת נוזל קירור | y151 | פונטו - טכני | 1 | 01-09-14 17:10 |
| החלפת נוזל קירור | Mixsez | פונטו - טכני | 3 | 07-06-14 13:32 |
| מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 14 | 22-12-12 14:38 |
| התייעצות לפני החלפת נוזל קירור | davidka | פונטו - טכני | 0 | 04-10-10 15:14 |
| החלפת רדיאטור לאחר החלפת נוזל קירור | lord1 | פונטו - טכני | 14 | 15-02-09 21:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד