![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מתן בוקר טוב.
ראשית אני מתנצל שלא עניתי לך על ה"פ בנושא. רינגים לגרים ושיפוץ ראש שעושים לא תמיד מצליח. מהניסיון, בטוח שברכבים כמו שלך הצילינדרים שחוקים ועברו את המידה שאפשר לעשות רינגים. יש ברחובות שותפה בתחנת דלק ששם אני ממלא. יש לה למכירה פונטו כמו שלך עם מנוע מצויין, בלי טסט. ביקשה לי 1500 ש"ח עבור האוטו. הצעתי 1000, אמרה שאם לא תצליח למכור היא תמכור לי. הכוונה לקנות ולהרכיב את המנוע אצלך ביחד, כפי שהצעת בה"פ. הרכב ניראה יפה גם חיצונית. אפשר לעשות שאתה תיקנה את הרכב, נרכיב יחד את כל מה שתצתרך, והשאר יישאר אצלי. כמובן חינם. דוד.
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שמן מנוע לפונטו ספייס 2003 עם מנוע שעשה מעל 180 אלף | spice2003 | פונטו - טכני | 1 | 11-05-12 11:02 |
| נורת מנוע דולקת לאחר כיבוי מנוע פתאומי-עזרה? | YuriFink | פונטו - טכני | 3 | 11-11-11 20:34 |
| קיט פלסטלינה & שמפו ללא צורך בניגוב Carplan | Autostore | מכירה | 0 | 15-09-11 17:04 |
| מנוע מתחמם + מאוורר תקול + מנורת מנוע דולקת עזרה ! | dekel | פונטו - טכני | 22 | 02-08-11 01:14 |
| כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד