![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אני גם מסכים תעשה מה ש mechtech רשם ותיראה מה הלאה
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
טוב חברים, קודם כל תודה.
המוסך הוא של חבר אז אני מסתדר איתו מצויין, רק כמה דברים שאני חייב לציין, לגביי מערכת הקירור הוא הסביר לי שיצוצו משקעים וכשיצאו שאני יגיע אליו לשטיפה של המערכת, ואכן בוצע ניקוז אויר גם שלו וגם אני ניקזתי אחריו והכל היה בסדר. לגביי נזילת השמן , שהוצאתי את האוטו ממנו המנוע היה שטוף נקי ויבש, ואחרי יום נסיעות שמתי לב לנזילה ולשמן על המנוע, ציינתי את זה שדיברתי איתו בטלפון הוא אמר לי שאני יהיה זהיר עם מפלס השמן ושאני יגיע אליו לבדוק מה מקורה. אין שום מצב שבעולם שהוא החזיר את האטם הישן, התיקון התארך בעוד חצי יום מעבר למצופה בגלל שסט האטמים לא הגיע בזמן. בכל מקרה אני יגיע אליו במשך השבוע לבדיקה ולניקוי המערכת ואני יעדכן מה הלאה, תודה ושבת שלום
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
עכשיו המצב ברור יותר, לפעמים קורה שיורים לפני שבודקים במשקפת האם זה אויב או אחד מכוחותינו.
מדבריך קודם "אני בנתיים אובד עצות וממש נמאס לי מהרכב" היה נדמה שאתה לא ממש מרוצה מהשיפוץ ולא יודע איך לסיים עם הבעיה ברכב, אך אם זה מוסך של חבר ויש ביניכם הבנה אז פשוט תבצעו מה שנדרש וזהו. קורה לפעמים שלא שמים לב ואז יש נזילה. חשוב שיש עם מי לדבר ולאן לחזור. בקיצור, קח הכל בקלות ותסתכל על חצי הכוס המלאה, נכון שזה יותר מעצבן להשקיע סכומי כסף נכבדים על רכב ישן יחסית מאשר בחדש, אך הוא ישרת אותך בדיוק לאותם צרכים כמו עם רכב חדש יותר. לחבר שלי יש רכב טויוטה בן 4 שהוא שומר עליו בקנאות וביום בהיר אחד במהלך נסיעה הלך לו המחשב של הגיר, הוצאה לא קטנה, לכן אני אומר אל תתיאש כי גם עם רכב אחר חדש יחסית קורה לפעמים שנתקלים במשפט "ציון.. אתה תקבל מכות קשות".. forum770 תודה על השיתוף ותמשיך לעדכן..
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
קודם כל תודה על ההתייחסות, אני מאוד מעריך אתכם.
באמת למזלי יש לי את החבר עם המוסך שאני ממש מעריך אותו הוא עזר לי המון עם האוטו. הבעיה עם הנזילת שמן הזאת שכמו שאמרתי לפני ששיפצתי תראש הייתה נזילה מהאטם, והנזילה שקימת עכשיו היא נראית לי בדיוק מאותו מקום, קשה לי להאמין שמדובר בחוסר חיזוק ברגים או משהו בסגנון כי הוא מכונאי דיי מנוסה ורק לאחרונה הוא עשה אוברול לפונטו כמו שלי בדיוק ויצא לו מעולה. החשש שלי שמדובר בעיוות קטן בבלוק או משהו כזה שיביא אותי למצב שאצטרך להחליף מנוע, ואני עם המזל הרע שלי זה יכול לקרות, מה שכן שהנזילה כרגע יותר רצינית ממה שהיה לפני השיפוץ. מחר אחר הצהריים אני אגש אליו להתבוננות ולטבחון ואני אעדכן.
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
|
טוב, עכשיו סופית התיאשתי מהאוטו, הנזילה בוודאות מהחיבור ראש והבלוק, ככל הנראה יש עיוות קטן בבלוק, וככל המראה אין פתרון נורמלי למצב.
יכול להיות שעוד מעט הרכב יהיה למכירה!
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| גמגומים - חשד לסליל הצתה | forum770 | פונטו - טכני | 14 | 26-02-13 18:56 |
| בעיה בהנעה | שלומקההההה | פונטו - טכני | 2 | 28-07-12 10:42 |
| טורים רועדים / גמגומים ואלטרנטור | komoto | פונטו - טכני | 6 | 30-03-11 15:28 |
| בעיות גמגומים בטמפרה 92. | CartMan2oo5 | פונטו - טכני | 1 | 19-06-10 10:13 |
| בעיה של גמגומים במנוע אחרי ניקוי | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 9 | 19-03-08 09:35 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד