![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: punto elx
|
בעיה בהנעה
ברשותי פיאט פונטו ספייס שנת 2002
אתמול הנעתי את הרכב ונורת ההגה נדלקה,היה מאוד קשה להזיז את ההגה. ויתרתי על הנסיעה והיום בבוקר הנעתי שוב כדי לבדוק את הנורה נעלמה, היא אכן נעלמה.. יש לציין שמקרה הנורה קרה לי כבר בערך לפני חודשיים והנורה נעלמה מעצמה, היום אחרי שחזרתי מהעבודה ( לא נסעתי עם האוטו) ניסיתי שוב להניע רק שהפעם בנוסף לנורה האוטו הניע ולאחר מספר שניות המנוע פשוט נכבה מעצמו.. אני ממש מיואש ולא מבין מה יכולה להיות התקלה.. אשמח אם מישהו שמבין יתן לי עצה טובה. מודה לכם מראש |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
דבר ראשון לבדוק מצבר/מגעים, וטעינה.
לבדוק את הקניסטר/צנרת. לבדוק ולנקות שסתום (IAC). לבדוק חיישן (IAT) דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: punto elx
|
..
בדקתי את הנושא במוסך מורשה ואמרו לי שם איך לא, שהמנוע החשמלי הלך. אני נמצא באיזור חיפה והשגתי כניראה את החלק מפירוק, השאלה אם כדאי לסמוך על בן אדם שאין לי עליו המלצות וחוות דעת כמו אייל נוימן או עופר קצב. כי הם קצת רחוקים לי, האם בעל המקצוע יוכל לרמות אותי ובמקום להרכיב מנוע של פיאט מודל 2002 להרכיב מנוע של 2001 וכו׳? האם המנוע הזה יתקבל באוטו והאוטו יסע? או שמא לא יהיה ניתן להרכיב מנוע שהוא לא מאותו דגם ושנה של הרכב שלי, אני חושש לתקן את התקלה אצל בן אדם שלא שמעתי עליו חוות דעת. תודה רבה לעונים ולבחור הנחמד שמעליי
נערך לאחרונה על ידי שלומקההההה : 28-07-12 ב 10:44. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רכב מגמגם בהנעה | s_nadav | פונטו - טכני | 8 | 24-06-12 00:06 |
| בעיה בהנעה|נורית ABS+בלם יד דולקים! | lior169 | פונטו - טכני | 3 | 26-05-11 19:57 |
| אונו 93 בעיה בהנעה | ROEYY | אונו - טכני | 3 | 27-03-11 18:43 |
| בעייה בהנעה | Niro | פונטו - טכני | 2 | 03-06-10 23:23 |
| בעיה עם הטורים בהנעה מישהו מכיר? | itamars2 | פונטו - טכני | 4 | 27-09-08 16:45 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד