![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: punto spice SX
|
רשתות בדוד אחורי ? ובעיה במזגן..
פונטו ספייס 2002 sx עוד לא שנה אצלי , מאוד מאוכזב מהרכב , עבר ראש חיישן חמצן , מאייד חדש , ועכשיו הגיע תורו של הדוד , בזמן ניעור הדוד ישנם רעשים כמו של פחית . ואם חוסמים את הסופית יש בריחת אוויר . השאלה אם יש קשר בין זה לבין צריכת דלק גדולה משמעותית ? וירידה דרסטית בביצועים ? תקלה נוספת במזגן , ישנו מאייד חדש מקורי , כשאני מדליק מזגן הקור יוצר רק מהקונסולה המרכזית ומצד שמאל , אוויר יחסית חמים יוצא משאר הפתחים . המזגן מאוד מכביד על המנוע בזמן נסיעה בעיר , צריך ללחוץ הרבה על הדוושה על מנת שהאוטו יתחיל לזוז מראשון . מצטער מראש על אורך ההודעה והתסכול . אשמח לעזרה !!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ירידה דרסטית בביצועים, עלולה לנבוע מאגזוז או ממיר סתומים.
לא יודע למה, אבל יש תחושה שהחליפו לך מעבה ולא מאייד. המזגן מאוד מכביד על המנוע בזמן נסיעה בעיר, משום שהסחיבה שלך חלשה, בגלל האגזוז או מסיבה אחרת. והמזגן מעמיס ומוסיף על הירידה הדרסטית בביצועים. יש אפשרות שיש בעיה גם במזגן. עזוב בינתיים את המזגן וטפל קודם בסחיבה. דוד.
![]() |
#3 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
ראשית גש לאגזוזן שמתקן אגזוזים ותקן את מע' הפליטה. אח"כ אם לא יהיה שיפור תוכל לגשת ולבצע דיאגנוסטיקה במע' ההזרקה, חיישנים וכו' (פרה..פרה). אם החליפו לך מאייד חדש, יש מצב שהספוגים שאוטמים בין תעלות האוויר נקרעו או שלא יושבים טוב ולכן האוויר/חלקו בורח אל מאחורי הדשבורד ולא יוצא החוצה.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חוסר קרור במזגן
נראה לי סביר יותר שיש חוסר בגז במע' המזגן.
בברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
Junior Member
|
רפי, אוויר קר ברמה טובה מאוד יוצא מפתח אחד כמו שהזכרתי.
המאייד\מעבה ( זה שיושב ממש מאחורי הטמבון) אני לא סגור על השם סליחה על הבורות, הוחלף לפני שנה ועד הקיץ הזה המזגן עבד טוב, זאת אומרת יכול באמת להיות שמא הספוגים השתחררו פתאום? צריך לפרק דשבורד? לגבי הדוד,אני לא בטוח שהוא סתום , יש פשוט רעש של פחית אם מנערים אותו,כאילו הרשתות קרועות בפנים,דבר כזה מוביל לירידת ביצועים? אפשר המלצה למקום שאפשר להחליף את הדוד? ומה סדר גודל של מחיר? תודה רבה על העזרה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
"לא יודע למה, אבל יש תחושה שהחליפו לך מעבה ולא מאייד." זה מה שכתבתי.
![]() המעבה הוא זה שנמצא ליד הטמבון. בדקתי לך אצל האגזוזיסט איתו אני עובד שנים. דוד חדש כולל עבודה 300 ש"ח. בדוק מחיר בעוד מקומות. אם מתאים לך צור קשר בפרטי. המוסך ברחובות. בהצלחה דוד.
![]() |
#7 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מע' פליטה ומזגן
מכון טוב ומקצועי ובמחירים הוגנים, בהנהלת האחים איציק וברוך:
www.musach.co.il/details.asp?id=605 הרעש יכול לנבוע מודו פליטה או/ו מהממיר הקטליטי. מעבה המזגן (CONDENSER), זה כעין רדיאטור הנמצא בחזית המכונית ומאדה (או מאייד) (EVAPORATOR) המזגן נמצא בתוך המכונית. על חלקי מע' המזגן ברכב ואופן פעולתו כאן: www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=708 בברכה - רפי לין
![]() |
#8 |
Senior Member
|
רפי צילצלתי למקום שהמלצת וביקשתי הצעת מחיר.
צילצלתי כדי לבדוק/להשוות את המחיר למחיר של האגזוזיסט שלי. דבר שאני עושה מידי מפעם גם בעניין החלקים. נאמר לי 400 ש"ח לפני מע"מ. ז.א. 164 ש"ח יותר. דוד.
![]() |
#9 |
Junior Member
|
דוד ורפי תודה רבה ! אני כנראה אחכה עם זה קצת עכשיו ( עומס בלימודים) . דוד אני אצור אתך קשר בפרטי
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ניקוי מנוע ובעיה ברכב | Uno1993 | אונו - טכני | 4 | 06-03-12 16:09 |
פונטו 96 1300, רכב נכבה בנסיעה באופן קבוע. אבוד. | Roi b.e | פונטו - טכני | 14 | 27-03-11 09:04 |
פונטו HGT ובעיה מוזרה בהזרקה.. | agent5 | פונטו - טכני | 22 | 27-09-08 00:58 |
ספייס 03 - החלפת שמן גיר ובעיה במערכת חימום. | פורום הגראז' | 1 | 26-03-07 09:48 | |
רשתות של המזגן | פורום הגראז' | 14 | 18-07-06 21:43 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד