![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Spice Young 1.2 2001
|
*** כשהייתי אצלך שכחתי שזה היה קורה (עברה שנה)
שלא תבין אותי לא נכון אני מרוצה מהטיפול ומהיחס סתם עניין אותי לדעת זה רעש כמו שאנחנו שותים תה חם רק בלי הרעש של הנוזלים... *** |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
זה לא משנה מה אני אבין. חשווב יותר שהמזגן "יבין"...
![]() דוד.
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
פעם ראשונה שאני קורא את הסיפור שבאמת מרתק.
דוד בחור ישר ואמין אמרתי את זה מזמן אבל זה לא מספיק צריך מקצועיות ואין את זה להרבה אנשים. הבחור נסע מב"ש לרחובות לא כל אחד היה עושה את זה כנראה שצריך לאכול הרבה בוסר כדי להינות מהדבש . עם החומר שגם סותם נזילות לדעתי יהיה לו קצת שקט בדוק מיידי פעם את הוונטיל עם קצת אמה אם תמצא נזילה שים פקק לדעתי לא תמצא שום נזילה |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
או כמו רעש של קוברה נושפת למס' שניות (למי שביקר בהודו).הרעש מגיע מהדשבורד יותר לצד הנוסע בגלל חוסר גז. בפונטו הקודמת, הייתה לי דליפה של גז מגומיות ה- O-Ring של שסתום ההתפשטות, בסמוך למאייד שנמצא בתוך הדשבורד.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת נערך לאחרונה על ידי mechtech : 22-06-12 ב 10:27. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
היי mechtech חדשות לא מעודדות במיוחד בפיך
באמת עשית את כל התהליך של לפרק את הדשבורד?? אשריך! בגלל שאני בטוח שיש דליפה קטנה דוד החדיר למערכת גז מונע דליפות על מנת שהגז לא יברח. אני מודה לך על התגובה והשיתוף אבל מקווה שאצלי זה לא המקרה.. איך בדקת את מקור הדליפה? הרי אי אפשר לראות את המאייד שקבור שם... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
פירקתי דשבורד פעמיים, פעם להחלפת גומיות במאייד, לאחר שלא נמצאה דליפה של גז משום מקום אחר.
פעם נוספת הייתה ברכב הנוכחי, להחלפת הרדיאטור של יחידת החימום הפנימית. עשיתי את זה במכון רדיאטורים באשקלון (חבר של חבר) בעלות של 700 זוזים כולל רדיאטור חליפי ומילוי גז למזגן. שניהם עבדו שם חצי יום והתבאסו רצח מקבלת העבודה (כנראה הראשונה, לא יודע). הוספתי להם טיפ של 200 ג'ובות כדי שיהיו מרוצים. יש לציין שהם ביצעו בדיקה של הכל טרם סגירת הדשבורד והתניעו כאשר מחבר כרית האוויר היה מנותק והייתי צריך לקפוץ לחשמלאי שליד ע"מ לאפס את הקוד. בכל מקרה, היה שווה את הנסיעה, במרכזי רצו 2400 כינים
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
לבקשתו של דוד אני מעדכן,
החורף נתן לנו במתנה כמה ימים נעימים והחלטתי לנסות את תקינות המזגן לקראת הקיץ, לצערי שוב המזגן לא מקרר בכלל. הזמנתי מכשיר לגילוי דליפות גז מאיביי, אבל היות והמזגן כבר לא מקרר אני לא יודע אם הוא יגלה משהו. כבר שפכתי 1700 שקל על המזגן זה כבר מייאש. אני שוקל כבר לחפש לקנות בלון קטן או מיכל קטן עם גז ולמלא ממנו עצמאית... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
יש לך דליפה מאיפהשהוא ולא יעזור כל פעם תמלא ועוד פעם ידלוף לך.
אצלי בפונטו הייתה לי דליפה מהמאייד שנמצא מאחורי הדשבורד כמו שאמרו, בזמנו סיבנו אותי וגם את המדחס החלפתי על הדרך לחדש. אם כבר אתה פותח דשבורד אבל, עדיף גם להחליף את הרדיאטור חימום על הדרך, אצלי כשפתחו החליפו רק את המאייד של המזגן ואחרי כשנה החל לדלוף הרדיאטור חימום לצערי. מאז 2007 עד היום המזגן מקפיא ולא מילאתי גז אפילו פעם אחת. וכן כשהמזגן בתפוקה מלאה אתה יכול לשמוע רק יניקה כזה כשאתה מעביר הילוכים, זה תקין. עד שלא תחליף את החלק הדולף, אתה יכול כל שנה למלא גז ו"להנות" באותו קיץ. השאלה כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב. נערך לאחרונה על ידי chesh : 28-02-13 ב 10:48. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
איזה סוג מכשיר הזמנת מאייבי ?. האם זה סקנר כמו שיש לי (בתמונה) ?. כשיגיע המכשיר, אתה מוזמן לבוא אלי ניבדוק יחד, ונראה כיצד ניתן לעזור לך. נמלא גז מהבלון שלי חינם. אם בנוסף תחליט שהינך רוצה לקנות בלון גז, בדוק מחירים. אני יכול להשיג לך זול יותר. דוד.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
דוד אתה נשמה טובה, למרות שאמרת מראש שאין אחריות על התיקון אתה ממשיך להציע את עזרתך, ולכן לא משנה התוצאה אני מודה לך.
המכשיר שהזמנתי האמת די קטן מצורפת תמונה, מפאת עומס עם הלימודים ו2 עבודות בקושי מוצא זמן להפעיל אותו ולהתחיל לחפש דליפה. דוד אני אשמח לקפוץ אליך בהזדמנות (לא לחוץ לי כרגע, פשוט צריך למצוא זמן). מבטיח לעדכן בקרוב. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו 60 SX מודל 2000 - מזגן | davidka | פונטו - טכני | 12 | 09-11-10 17:02 |
| בעיית טורים בזמן הנעת בוקר + הפעלת מזגן - פונטו דור 1 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 7 | 19-10-10 19:31 |
| מזגן פונטו 2000 | lavi201 | פונטו - טכני | 1 | 24-08-10 16:13 |
| בעיות מזגן רסקור | liorwohl | אונו - טכני | 4 | 20-08-09 15:47 |
| בעיות חשמל פונטו מודל 2000 | פורום הגראז' | 3 | 27-01-07 14:58 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד