![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מחירים, עלויות והצעות לקבוצות רכישה מחירי חלקים (מקוריים וחליפיים), עלויות של תיקון כלשהו במוסך, מחירים של כלי עבודה, קיטים, עלויות של טיפול 10K הצעות לקבוצת רכישה וכד'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
רתמת חוטי הצתה לפיאט פונטו (מקורי), סט של ארבעה חוטים.
רתמת חוטי הצתה לפיאט פונטו (מקורי), סט של ארבעה חוטים המתחברים אל יחידת סלילי ההצתה ואל המצתים.
מחיר כולל מע"מ: 150 לוס פפלין. חנות: "נחום סודאי בע"מ" רח' בן אביגדור 3 ת"א. הערה: אם תאמרו שהופנתם ע"י פורום מועדון פיאט ותפנקו קצת את החתולה פיסי, אז המחיר עלול להיות אפילו יותר נחמד. מעניין אם על הערה הזו נחום ישחט לי ת'תוסיק במחיר בפעם הבאה שאקפוץ אליו.. ![]() בקיצור חברה.. מלבד המחירים הנוחים, נחום הוא אחד מהמעטים שאני נהנה לקנות אצלם. ממליץ בחום..
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
האם החוטים מתאימים ל 16V?
אני קניתי ב260 , גם מקוריים ל16V.
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX אוטו'
|
לפני חודש קניתי חוטי הצתה מקורי 16V ב-200 בראשון לציון
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
המק"ט שונה אז מן הסתם המחיר יהיה בהתאם. בפונטו דור ראשון המק"ט לחוטי הצתה מקוריים הינו 7776810. בפונטו דור שני המק"ט לחוטי הצתה מקוריים הינו 46749624.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חוטי הצתה פונטו sx75 | מאור30 | פונטו - טכני | 21 | 22-08-12 15:13 |
| סדר חוטי הצתה 306 | ben_david7 | שאר הדגמים - טכני | 11 | 19-06-11 04:57 |