![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX 2001
|
איפוס מחשב פונטו דור 2
נדלקו לי שתי נורות על לוח השעונים אחרי שחיברתי את המצבר לכבלים, נורת הABS ונורת האמברקס -
שדולקת בזמן נסיעה למרות שהאמברקס למטה. חפרתי את כל הפורום אך לא מצאתי שום הסבר לגבי פונטו דור שני, יש הסבר רק לבעלי דור ראשון. שני ההסברים העיקריים שמצאתי לדור ראשון הם, ניתוק הכבלים מהמצבר למשך חצי שעה, או לחבר את שתי הקטבים (לא ברור לי איך עושים את זה מבלי לקצר את כל הרכב). מנגד יש דעות שמחשב של פונטו לא מתאפס מעצמו, ורק מוסך מורשה יכול לאפס את המחשב בעזרת הכלים שיש לו. לפני שאני הולך למכור את הבית בשביל שמורשה יתחבר לי לרכב ויפתור את זה תוך שנייה, אשמח לשמוע מפי חכמים מה דעתם. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
כשרושמו לחבר את הקטבים יחד הם מתכוונים שתנתק קודם כל את המצבר ואז בעזרת משיכת שתי הכבלים אחד אל השני כדי שיהיה מגע בינהם
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX 2001
|
אוקי,
זה יאפס את המחשב? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
שמניעים עם כבלים רכב , אז את הפלוס מחברים לפלוס השני ואת המינוס מחברים לגוץ הרכב השני על מנת לא לגרום נזק למחשב הרכב ככה שמעתי.
אני מקווה בשבילך שלא כך הדבר. בעל מקרה אם הצורת איפוס הנל לא תעזור לך תצטרך להתחבר עם סורק תקלות ולאפס אותם
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא נכון.
מינוס הוא מינוס בכול מקום. במצבר, במנוע או בגוף הרכב. אין קשר בין אם תתחבר לאחד מהם, לבין לא לגרום נזק למחשב. דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נורות התקלה
כשנדלקת נורת ABS ביחד עם נורת בלם היד, אז זה מעיד שיש תקלה במע' ה ABS שיש לה
השפעה גם על חלוקת עומס הבלימה, EBD, (בין גלגלים קדמיים ואחוריים). חלוקה עומס בלימה באופן אלקטרוני - electronic brakeforce distribution), EBD) - מערכת זו מסייעת לחלק את כוח הבלימה באופן שווה בין הגלגלים כדי לתת שליטה מרובה במהלך הבלימה. במצב כזה מע' ה ABS לא תפעל בזמן הצורך וחמור מזה היא בעיית חלוקת הבלימה שקיימת כל הזמן. בגלל ההיבט הבטיחותי של זה, גש למוסך לאיבחון התקלה ותיקונה ואיני חושב שניתן באמצעים ביתיים לפתור בעייה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
דוד לגביי חיבור המינוס , זה לא משהו שהתנסיתי בו אלא שמעתי ממישהו שכנראה לא יודע על מה הוא דיבר.
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
כנראה שהוא התכוון רק לאופן חיבור הכבלים, שזוהי הדרך הנכונה לחברם ולא מחשש לפגיעה במחשב.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אני תמיד אומר לבן שלי, שאוזניים לא שומעות כוונות.
![]() הוא לפעמים אומר לי, התכוונתי ש... ![]() דוד.
|
|
|
|
#10 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
רק איפוס במוסך . שום דבר אחר לא יעזור
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איפוס קודן - פונטו | אוריגמיש | גרנדה פונטו - טכני | 5 | 17-01-10 13:53 |
| איפוס מחשב הזרקה "בוש" אונו דור 2 | רפי לין | אונו - טכני | 5 | 16-04-09 01:14 |
| פונטו ספייס 2002 , רכב נכבה ולא מניע רק לאחר איפוס מצבר | עינב | פונטו - טכני | 10 | 28-01-09 00:29 |
| איפוס מחשב רכב, לא במוסך המרכזי. | farmalot | פונטו - טכני | 8 | 06-07-08 14:49 |
| פונטו ספייס הלך מחשב הזרקה | פורום הגראז' | 5 | 07-08-07 14:01 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד