![]() |
|
![]() |
שאר הדגמים - טכני דגמים שלא מופיעים למעלה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מאזדה 323 מודל 2003 הוונטה לא מפסיקה לעבוד.
פנה אלי חבר פורום ואמר, כאשר שעון החום מגיע לחצי, הוונטה נדלקת במשך כל הנסיעה ולא מפסיקה.
הרכב לא מאבד מים ולא מתחמם. כאשר מכבים את המנוע על חם, ומדליקים רק את הסוויץ, הוונטה פועלת. אבל אם המנוע מתקרר מעט, לא נדלקת. באתר מאזדה נאמר לו, שהבעיה בחיישן החום. ביקש שאחליף לו את החיישן. אמרתי לו שלדעתי לא בטוח שהבעיה בחיישן החום. בכל זאת עמד על כך שאחליף. החלפתי, והבעיה לא נפטרה. אשמח לקבל כיוון. דוד.
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא חיישן חום אלא יוניט חום (תקולה)שנותנת פיקוד לוונטה
נערך לאחרונה על ידי yair068 : 28-06-12 ב 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
Engine coolant temperrature (ECT) sensor
דוד.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
עדכון.
חברים, פטרנו את הבעיה.
לאחר שמילאתי את רצונו של בעל הרב, והחלפתי חיישן חום בלי חשק, לא הועיל. מההתחלה לא היה נראה לי שזאת הסיבה, בדקתי כניסה ויציאה נוזל קירור למנוע ע"י אקדח לייזר שיש ברשותי והחלטתי שהטרמוסטט לא נפתח מספיק. לאחר החלפת הטרמוסטט הוונטה עובדת בזמנים קצובים והכל בסדר. הבחור עדכן את זה באתר מאזדה, כתבו לו ששעון החום שלו מזייף. מתן, להבא אתה צריך לקחת בערבון מוגבל את מה שיכתבו לך באתר מאזדה. אין כמו להיות ליד האוטו לבדוק ולהבין מה קורה. השעון חום שלך לא מזייף, וגם לא היה צורך להחליף חיישן, כפי שאמרתי לך מההתחלה. תתחיל לההנות מהרכב החדש. בהצלחה דוד.
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ספייס מודל 2003 מקרטע ומאיץ לאט מאוד | kobi | פונטו - טכני | 38 | 16-07-11 12:57 |
מאוורר לא מפסיק לעבוד | lag5 | פונטו - טכני | 6 | 01-02-10 14:14 |
מזגן מפסיק לקרר | sapir241290 | פונטו - טכני | 5 | 23-07-09 09:54 |
ספרות טכנית לפיאט פונטו Club מודל 2003 | arielst | פיאט כללי | 0 | 09-11-07 17:33 |
תופעה מוזרה עם המאוורר של פונטו SX 8 מודל 2003 | פורום הגראז' | 8 | 30-08-07 23:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד