![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטי
|
מזגן מפסיק לקרר
שלום לכולם(:
ברשותי פונטו שנת 1997, מנוע 1300סמ"ק . ולאחרונה ניתקלתי בבעיה טיפה מוזרה , אשמח לעזרה. אז ככה: בנסיעה בין עירונית בעת שהמזגן פועל, הוא מפסיק לקרר מדי פעם ומתחיל להוציא איורור חם. נתון נוסף שיכול להיות אולי קשור לבעיה הוא שזה קורה רק כאשר אני עוברת את המהירות העולה על 110 קמ"ש. האם זה קשור? ומה הפתרון לכך?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
איזה מזגן זה, מקומי או מקורי?
במידה ומקורי, בדקי האם מאוורר הרדיאטור נכנס לעבודה במהירות גבוהה כשמדחס המזגן פועל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
נגיד שהפתרון הוא-X מה תעשי תלכי לבעל מקצוע בתחום המזגנים.
לפי דעתי יש בעייה בשסתום וסת לחץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
צריך לחבר לך שעוני לחץ בשביל לתת תשובה מדוייקת, יכול להיות מספר גורמים.
אך גם לי מצלצל ווסת לחץ. יכול להיות שהתריס שאמור להיות סגור על מצב סירקולציה, נפתח במהירות גבוהה כתוצאה ממכת הרוח, ואז פתאום את מרגישה אוויר חם של תא המנוע.
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
אני לא בטוח שזה קשור אבל אולי.
יש 2 מצבים בהם המזגן יכול לעבוד. אחד זה שהוא לוקח אויר מבחוץ והשני זה שהוא ממחזר אויר בתוך הרכב (זה בטח לא מדוייק לכן החברים שמבינים יחדדו את מה שכתבתי). אני שם לב שכאשר הבורר מכוון על אוויר מבחוץ, בעיקר במהירות גבוהה, המזגן מקרר פחות טוב. ככלל, תמיד שאני מדליק מזגן אני משנה את הבורר למחזר אוויר וככה המזגן מקרר משמעותית יותר. מקווה שזה קשור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
יפה מאוד סנופקין, על זה דיברתי. בשעה שמדליקים מזגן על קירור יש לשים את הבורר על מצב הנקרא סירקולציה, או כלשונך מחזור אוויר בתוך הרכב.
יכול להיות שפותח השרשור נוסע במהירות גבוהה כפי שהוא מציין, ואז מה שקורה שהתריס שהבורר מצבים מחובר אליו, שתפקידו במצב סירקולציה הוא להיות סגור ולא לתת לאוויר מתא המנוע להיכנס. נפתח קצת, ואז נכנס אוויר מבחוץ. וכאשר הוא מוריד מהירות, חדירת הרוח מבחוץ נפסקת. יש לבדוק את התריס. אבל אני אישית הייתי קודם כל מחבר שעוני לחץ, ולאחר שהייתי שולל את מערכת המיזוג, ממשיך לחפש הלאה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
דוושת התאוצה מפסיקה "להגיב" בזמן נסיעה אונו 94 1.4 | gil | אונו - טכני | 10 | 21-04-08 09:34 |
[ספייס 01] נורית 'דלת פתוחה' לא מפסיקה - והדלתות סגורות | רקובי | פונטו - טכני | 4 | 10-03-08 14:54 |
בקשה לסיוע בבעית מזגן בפונטו HSD 95 - מזגן רסקור | פורום הגראז' | 10 | 15-05-07 17:26 | |
פנטו 1100 97, נורת חום לא מפסיקה לפעול. | פורום הגראז' | 6 | 01-11-06 01:33 | |
מזגן??.!!! | פורום הגראז' | 1 | 19-09-06 20:05 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד