![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אהבתי!
כל הכבוד!!
לצערי, אני לא הייתי מפרקת פנס.. אלא משאירה את זה למומחים ![]() עכשיו גם התושבת שלי נישברה.. ואני שוברת את הראש באיזו דרך אפשר לתקן. תוך כדי, חשבתי... אולי אתה או מישהו מחבר הפורום היצרתיים יוכלו להמציא דרך לחיזוק הפלסטיק העדין! אולי חומר שמתלבש על הפלסטיק.. או מחזק אותו.. ויהיה עמיד יותר לשברים הללו? כאילו מן כיסוי או משהו, שיהפוך אותו לחזק יותר, ועמיד יותר! מה דעתכם? זה יכול להיות פרויקט מצויין! ![]() ועד אז... אני קודם כל צריכה דרך לחזק את השברים הנוכחים לפני מתפרק לי הפנס, או החור בכיס גודל ![]() פרויקט מדהים! שתצליח! B) |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 14 | 22-12-12 14:38 |
| מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך | mechtech | פונטו - טכני | 8 | 30-06-12 14:44 |
| בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). | mechtech | פונטו - טכני | 21 | 25-06-12 06:12 |
| מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (פרויקט מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 21 | 10-06-12 01:39 |
| מחפש מדריך(שקראתי) להשתקת הרעשים מהמגש בפונטו | anakonda | אוף טופיק | 3 | 19-02-09 01:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד