![]() |
|
![]() |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500
|
פיאט 500 1.4 חדשה כמה בעיות
שלום לכולם
רכשתי פיאט 500 1.4 חדשה,קיבלתי אותה לפני חודש. הכל פועל מצויין,אני מרוצה מהאוטו (אמנם אני לא מסוגל לנהוג במצב האוטומטי של התיבה הרובוטית,הוא נוראי ואני שומר אותו רק לפקקים,אבל המצב החצי אוטומטי ממש מהנה ובו אני נוהג, עשיתי בערך 1000 ק"מ), עד היום בבוקר. היום בבוקר אני מניע את האוטו, הוא מניע בהצלחה,אבל המנורה של הגיר מהבהבת,יש צפצופים וכתוב שיש בעייה בגיר על לוח השעונים. ניסיתי לכבות ולהניע שוב, זה לא עוזר,האוטו מניע אבל הגיר תקוע בניוטרל ומודיע על תקלה. הזמנתי גרר למוסך המרכזי ברמת החייל. בבדיקה התגלה שחסר איזשהו פיוז שקשור למשאבה של הרובוט, זה מה שהבוחן אמר לי. הקטע הוא שהפיוז לא נשרף,הוא פשוט חסר,כאילו מישהו הוציא אותו בכוונה. הבוחן אמר שבלי הפיוז האוטו לא יכול לנסוע אפילו מטר אחד והוא לא מבין איך נסעתי ככה 1000 ק"מ. אמרתי לו שאין מצב שמישהו התעסק לי עם האוטו (כולל האיש של הגרירה וכ"ו) מאתמול בערב (אתמול האוטו נסע מצויין) עד היום בבוקר, האוטו חונה בגרז' נעול של בית פרטי. הם הוסיפו את הפיוז והכל חזר לקדמותו,כרגע אין בעייה,אני מקווה שזה לא יחזור. האם ההסבר הזה נשמע לכם הגיוני? איך יכול להיות שנסעתי בלי הפיוז? או שזה בכלל לא הפיוז? משהו נוסף שיש לי, מאז שקניתי את האוטו,כאשר פותחים את הדלת (עוד לפני שמניעים) יש מין רעש מוזר ,מעין צפצוף כזה או חריקה מתמשכת (שנייה או שתיים),כאילו משהו שם מאתחל את עצמו. האם הרעש הזה תקין בפיאט 500? זה קורה רק כאשר פותחים את הדלת לראשונה אחרי שהאוטו עמד כמה זמן, כשפותחים שוב זה לא קורה. ייתכן שאחד המחשבים מאתחל את עצמו? מישהו מכיר את הרעש הזה? תודה לעונים! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט חדשה?. | רפי לין | פיאט כללי | 8 | 17-08-09 14:11 |
פיאט כרומה חדשה בישראל ! | VivaItalia | פיאט כללי | 29 | 13-07-09 09:46 |
אונו חדשה עושה בעיות ( נראה לי .. ) אונו 95 הזרקה | almogxxx | אונו - טכני | 23 | 27-02-09 18:12 |
פיאט 500 חדשה- הבהרת הנושא | Fiat500 | פיאט כללי | 1 | 31-08-08 11:24 |
מצאתי מפתחות של פיאט חדשה. לאן להחזירם? | פיאט כללי | 9 | 03-06-07 12:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד